Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Kravčenoka un Graudiņa cīnīsies par Rumānijas pusfinālu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kravčenoka un Graudiņa cīnīsies par Rumānijas pusfinālu
Tīna Graudiņa, Anastasija Kravčenoka, rumānietes
Foto: cev.lu

Rumānijas pilsētā Timišoarā mūsu pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka šodien izcīnīja divas uzvaras "Satellite" pamatturnīrā, bet Alise Lece un Marta Ozoliņa nokļuva zaudētāju zarā.

Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka starta mačā apspēlēja ar 4. numuru izliktās mājinieces Adrianu Meļņičuku un Diānu Tataru - pirmajā setā zaudējums galotnē (19:21), turpinājumā ļoti stabils revanšs (21:7), savukārt izšķirošajā setā mūsējas kontrolēja notikumus un guva loģisku panākumu (15:9). Otrajā kārtā ar 13. numuru izliktajam Latvijas duetam pretī stājās austrietes Kornēlija Rimšere un Katarīna Almere (#5) - pirmajā setā mūsējās nospiedoši dominēja (21:12) un arī otrajā setā bija pārliecinoši labākas (21:15). Rīt cīņā par pusfinālu Graudiņa un Kravčenoka tiksies ar norvēģietēm Ingrīdu Lundi un Ūdu Ulvesetu (#8), kuras pirms tam nosūtīja uz zaudētāju zaru galvenās favorītes krievietes.

Timišoaras turnīrā Tīna Graudiņa nespēlē ar ierasto pārinieci Paulu Ņečiporuku, ar kuru pērn tika izcīnīts U18 Eiropas čempionu tituls. Graudiņas cīņu biedre šoreiz ir daugavpiliete Anastasija Kravčenoka - 2014. gada pasaules jaunatnes olimpiādes astotdaļfinālā viņas trīs setu trillerī piekāpās amerikānietēm un ierindojās 9. pozīcijā, savukārt šī gada U20 Eiropas čempionātā finišēja 5. vietā.

Kā ja ziņots, Graudiņa nevarēs palīdzēt U19 Latvijas volejbola izlasei Eiropas čempionāta izšķirošajā kvalifikācijas kārtā, kas 8.-10. jūlijā risināsies Elektrum Olimpiskajā centrā.

Latvijas duets Alise Lece un Marta Ozoliņa (#9) pirmajā spēlē piekāpās ar 8. numuru izliktajām norvēģietēm Ingrīdai Lundei un Odai Ulvesetai (17:21, 17:21) un nokļuva zaudētāju zarā, kur šovakar sakāva rumānietes Florinu Murariu un Sorinu Miklausu (21:16, 21:9). Rīt būs jāturpina ar polietēm. Kā zināms, zaudētāju zarā ir iespējams aizcīnīties līdz lielajam pusfinālam.

Starptautiskajā apritē starp mūsējām Lece un Ozoliņa kotējas visaugstāk - sezonas rangā ir 83. vieta. Salīdzinājumam: Graudiņa / Ņečiporuka kotējas 171. pozīcijā, Inese Jursone / Tīna Graudiņa atrodas 187. vietā, Lana Sorokina / Inese Jursone ieņem 192. pozīciju, savukārt Graudiņa / Kravčenoka pagaidām nav šajā rangā.

Izmantotie resursi:
cev.lu

  -1 [+] [-]

, 2016-07-07 17:33, pirms 8 gadiem
Graudiņa nevis nevarēs, bet negribēs pārstāvēt U-19 izlasi. Jāraksta lietas īstos vārdos.

     [+] [-]

, 2016-07-07 19:18, pirms 8 gadiem
Ņečiporuka izkonkurēta vai pagaidu variants?

  -1 [+] [-]

, 2016-07-07 23:49, pirms 8 gadiem
burakobra rakstīja: Graudiņa nevis nevarēs, bet negribēs pārstāvēt U-19 izlasi. Jāraksta lietas īstos vārdos.
Viņa taču nodarbojās ar citu sporta veidu un tieši U-19 jau nospēlēja!