Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņa/Kravčenoka uzvar un iekļūst Laholmas pamatturnīrā, Ozoliņai/Lecei turnīrs galā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Graudiņa/Kravčenoka uzvar un iekļūst Laholmas pamatturnīrā, Ozoliņai/Lecei turnīrs galā
Tīna Graudiņa
Foto: Vadims Morozovs

Divi Latvijas pludmales volejbola dāmu dueti šodien aizvadīja cīņas Zviedrijas pilsētā Laholmā notiekošā "Satellite" turnīra kvalifikācijā. Tīnai Graudiņai un Anastasijai Kravčenokai izdevās uzvarēt un iekļūt pamatturnīrā, bet Marta Ozoliņa un Alise Lece piedzīvoja zaudējumu, kas liedza turpināt turnīru.

Pirmās centrālajā kortā devās Marta Ozoliņa un Alise Lece, kuru pretinieces bija francūzietes Lezana Plasetē un Alīne Šamerū. Pēc neveiksmīgā Latvijas čempionāta posma Alūksnē Ozoliņa un Lece nespēja parādīt labu sniegumu, kam, iespējams, par iemeslu ir mazā spēļu prakse šajā sezonā. Arī šis turnīrs beidzās jau pēc vienas spēles kvalifikācijā, kas tika zaudēta ar rezultātu 0-2 (15:21, 16:21).

Lielākas cerības lika uz Tīnu Graudiņu un Anastasiju Kravčenoku, kuras tomēr spējušas sevi šosezon apliecināt. Kvalifikācijā viņu pretinieces bija grieķietes Panagiota Karaguni un Konstantina Tsopolou. Latvietēm sekmīgi izdevās apliecināt savu favorītes statusu, noslēdzot maču jau pēc nedaudz vairāk nekā pus stundas. Pirmo setu izdevās uzvarēt ar 21:17, bet otro ar 21:16.

Līdz ar to Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka rīt uzsāks pamatturnīra spēles Laholmā, bet Marta Ozoliņa un Alise Lece varēs sākt domāt par dalību Turcijas pilsētas Alanjas "Masters" turnīra kvalifikācijai, kas paredzēta nākamnedēļ.