Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs/Šmēdiņš Brazīlijā sāk ar zaudējumu kvalifikācijas pirmajā kārtā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Samoilovs/Šmēdiņš Brazīlijā sāk ar zaudējumu kvalifikācijas pirmajā kārtā
Aleksandrs Samoilovs. Foto: volleyballworld.com

Brazīlijas dienvidu mazpilsētā Itapemā sācies "Beach Pro" tūres "Challenge" posms pludmales volejbolā. Kvalifikācijas pirmajā mačā Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš piekāpās vāciešiem Robinam Sovam un Lukasam Pfrecšneram (0-2).

Starta cīņā pretī stājās 204 centimetrus garais Sova un 11 centimetrus īsākais Pfrecšners, kuriem abiem ir 23 gadi. 2022. gada oktobrī aizvadītajā Dubaijas "Challenge" otrajā etapā šie vācieši izcīnīja devīto pozīciju, bet jūlijā notikušajā Gštādes elites posmā viņi pārsteidza ar piekto vietu.

Latvijas pludmales volejbola duets šoreiz zaudēja ar 17:21 un 19:21, noslēdzot sacensības. Šajā mačā Samoilovs/Šmēdiņš ne reizi netika priekšā. Otrajā setā mūsējie guva piecus punktus pēc kārtas (12:12), turpinājumā vēl piecas reizes panāca izlīdzinājumu, taču galotnē nācās piekāpties.

Atgādinām, ka 17. martā Samoilovs un Šmēdiņš zaudēja Meksikas "Challenge" izšķirošajā kvalifikācijas cīņā, bet pirms tam izcīnīja ceturto vietu Maiami "King of the Court".

Kā jau ziņots, Itapemas kvalifikācijā iekļuva arī Ardis Bedrītis/Artūrs Rinkevičs un Edgars Točs/Kristians Fokerots, taču abi dueti izlēma nedoties uz Brazīliju. Točs un Fokerots, iespējams, turpinās ar citiem pāriniekiem, bet Bedrītis/Rinkevičs norādīja uz lielajām izmaksām un tūres nepārdomāto ģeogrāfiju. Mārtiņš Pļaviņš/Mihails Samoilovs sezonu plāno sākt 15. jūnijā ar Jūrmalas "Challenge".

Samoilovs un Šmēdiņš pieteikti Sakvaremas "Challenge", kas 13. aprīlī sāksies netālu no Brazīlijas metropoles Riodežaneiro.

Izmantotie resursi:
fivb.12ndr.at

     [+] [-]

, 2023-04-06 21:26, pirms 2 gadiem
Pensionāru ekskursija.....

  +2 [+] [-]

, 2023-04-06 23:36, pirms gada
HotābičsXIV rakstīja: Pensionāru ekskursija.....
Šovasar spāņiem Herreram (sudrabs Atēnu OS!) un Gaviram paliks 41 un 37 gadi. Arī šobrīd pasaules elitē! Augums abiem 1.93.Tātad arī "penši"(ja grib un pareizi trenējas) var gadiem turēt līmeni.

     [+] [-]

, 2023-04-07 01:58, pirms gada
Viņi bija 3 gadus top pāris pasaules tūrē būsim priecīgi par to,olimpiādes jāsaka kā ir izgāšanās. Bet nu algu jau tāpat pelna pasaules tūrē,tgd kko cerēt uz parīzi,domāju nav varianti,ja pat challengerā pat kvali nevar pārvarēt. Bēdīgi,ka tik strauji nokritās. Vēl bēdīgāk,ka nav jau kam aizvietot. Bez dāmām tur vnk ir bēdu ieleja.

     [+] [-]

, 2023-04-07 06:06, pirms gada
Laikam vecums spiež...