Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovam veikta žokļa operācija, abi ar Šmēdiņu sezonai gatavosies Ēģiptē

Jānis Celmiņš

Samoilovam veikta žokļa operācija, abi ar Šmēdiņu sezonai gatavosies Ēģiptē
Aleksandrs Samoilovs
Foto: AP/Scanpix

Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs savā blogā Samoilovs.lv pavēstījis, ka pāris nedēļas nevarēs trenēties, bet jau tuvākajā laikā kopā ar savu jauno pārinieku Jāni Šmēdiņu plāno doties uz Ēģipti, lai uzsāktu gatavošanos jaunajai sezonai.

„Līdz Jaunajām gadam turpinājām aktīvi trenēties. Es trenažieru zālē un pie šķēpmetēju trenera Ulda Doniņa, bet Jānis Olimpiskajā sporta centrā. Kā arī turpinājām reizi nedēļā trenēties ar bumbām "Brazīlijā". Uzreiz pēc Jauna gada man uztaisīja žokļa operāciju (saistīta ar gudrības zobiem) un tāpēc tagad paņēmu divas nedēļu brīvdienas, lai izietu rehabilitācijas procesu. Jānis turpinās trenēties pēc individuālas programmas,” savā blogā raksta Samoilovs.

Šobrīd sportisti kārto Krievijas un Ķīnas vīzas, lai šīs formalitātes nebūtu jāveic vasaras mēnešos. „Tikko vīzas būs gatavas, visi četri (mēs ar Jāni un mūsu abi treneri - tēvi) dosimies uz treniņnometni Hurgadā," savā mājas lapā raksta sportists.

Iespējams, četrotnei pievienosies arī Ruslans Sorokins, ziņo pludmales volejbolists. Paralēli tiekot runāts arī ar iespējamajiem treniņu biedriem. „Jau vienojāmies ar igauņiem un turpinām sarunas ar poļiem, vāciešiem un krieviem,” atklāj Saša.

Izmantotie resursi:
Samoilovs.Lv | Jaunumi

  +1 [+] [-]

, 2013-01-06 23:51, pirms 11 gadiem
Kas ar žokli ta notika?

  +6 [+] [-]

, 2013-01-07 00:08, pirms 11 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Kas ar žokli ta notika?
kad tik nebus ticis par daudz virinats.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja