Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pludmales volejbolisti arī šovasar cīnīsies par Lucavsalas kausiem

Jānis Celmiņš

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvalde sadarbībā ar SIA „O-Sands” jau trešo gadu organizē pludmales volejbola turnīru Lucavsalas kauss. Šogad tas risināsies 14. un 15. augstā, vieta palikusi nemainīga - Lucavsalas sporta un atpūtas parks, Rīgā. Šodien ir pēdējā pieteikšanās diena, nenokavē!

Vīru dueti cīnīsies par „EURO AUTO” kausu, bet dāmas dosies cīņā par „O-SANDS” balvu. „EURO AUTO” turnīrā piesakoties vairāk kā 24 komandām, turnīra dalībniekus nosaka sekojuši: 18 komandas saskaņā ar Latvijas pludmales volejbola reitingu automātiski kvalificējas turnīram. Atlikušās komandas izspēlē kvalifikācijas sacensības un 4 labākās iegūst tiesības piedalīties turnīrā, bet 2 komandas saņem „wild card”, ko nosaka tiesnešu kolēģija. „O-SANDS” turnīrā tikmēr piesakoties vairāk kā 12 komandām, turnīra dalībniekus nosaka sekojoši: 8 komandas saskaņā ar Latvijas pludmales volejbola reitingu automātiski kvalificējas turnīram, bet atlikušās komandas izspēlē kvalifikācijas sacensības un 4 labākās iegūst tiesības piedalīties turnīrā.

Pieteikumi sacensībām un dalības maksas samaksu apliecinošs dokuments iesniedzami līdz 2015. gada 10. augustam plkst. 17.00 pa e-pastu: beachz@inbox.lv, norādot abu spēlētāju vārdus, uzvārdus, dzimšanas gadus un telefona numuru, vai „O - Sands” birojā Olimpiskā centrā, Grostonas ielā 6B. Komandai, kura izpēlējusi kvalifikācijas sacensībās, bet nav iekļuvusi pamatsacensībās, iemaksāto dalības maksu EUR 16.00 SIA „O - SANDS” divu nedēļu laikā pēc Sacensībām, savstarpēji vienojoties, atmaksā norādītajā kontā.

Turnīra organizatori sadarbībā ar atbalstītājiem parūpējušies arī par naudas balvu fondu, kurš tiks sadalīts sekojoši: „EURO AUTO” turnīrā: I vietai – 250 euro, II vietai – 150 euro, III vietai – 120 euro, IV vietai 80 euro; „O-SANDS” turnīrā: I vietai – 150 euro, II vietai – 120 euro, III vietai – 80 euro, IV vietai – 50 euro.

Papildu informāciju par sacensību norisi var saņemt pa telefonu 26862200 (sacensību galvenais tiesnesis Klāvs Zaļkalns). Turnīra nolikums pieejams šeit: sports.riga.lv - Rīgas pilsētas Lucavsalas...