Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Ķibermanis: "Rezerves vēl ir, maksimumu šodien neizdarījām"

Ķibermanis: "Rezerves vēl ir, maksimumu šodien neizdarījām"
Oskars Ķibermanis un Matīss Miknis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas bobsleja pilots Oskars Ķibermanis pēc Phjončhanas olimpisko spēļu divnieku sacensību pirmās dienas izteica cerību, ka otrais brauciens paliks sliktākais no četriem, bet stūmējs Matīss Miknis piebilda, ka startā jāizskrien zem 4,90 sekundēm.

"Otrajā braucienā mazliet nesanāca devītā virāža, kur mēs diezgan daudz pazaudējām. Bija vēl šādas tādas lietas, arī otrajā virāžā, bet nekas. Atstarpe līdz trešajai vietai nav tik liela. Arī starts īsti neapmierina. Rezerve ir," uzsver Oskars Ķibermanis.

"Laiku var zaudēt visur, Ar slīdamību viss ir kārtībā. Ja aizvadi normāli braucienu, tad vari cīnīties. Tas ir galvenais. Cerams, ka šis bija sliktākais no četriem braucieniem. Šķiet, ka Matīsam startā mazliet izslīdēja roka, tā kā tur vēl varam nomest. Ir vēl rezerves, maksimumu neizdarījām," pārliecināts ir Oskars.

"Otrajā braucienā mazliet samisējās roka. Bet tas nu tā. Vienkārši jāsaņemas un jāizdara tas, kas jāizdara. Varētu teikt, ka aizķēros, bet to droši vien no malas pat nevarēja redzēt," saka Matīss Miknis.

"Kā patīk jaunās formas? Tas jau jums jāprasa," smejas Matīss. "Kombinezons kā kombinezons, galvenais, ka jums patīk. Rītdien noteikti jāuzlabo starts un jāveic divi stabili braucieni. Startā jātiek zem tām 4,90 sekundēm. Es ticu, ka mēs to varam."

     [+] [-]

, 2018-02-18 17:05, pirms 6 gadiem
Galvenais lai rīt nav ierastie teksti: Kaut kas bišku pietrūka!

  -1 [+] [-]

, 2018-02-18 18:09, pirms 6 gadiem
Pareizi ir, veči! Nav ko izlikties šajā olimpiādē. Pagaidīsim nākamos četrus gadus un tad skatīsimies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-02-19 01:13, pirms 6 gadiem
TJE MOZG NA 50 % MENJSE CHEM OSTALNIM !!!!!