Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Badingers izved ASV duetu cauri "Lucky losers" kārtai

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Badingers izved ASV duetu cauri "Lucky losers" kārtai
Čeiss Badingers un Mailzs Evanss. Foto: AFP/Scanpix

Parīzes olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīrā vīriešiem noslēgusies tā sauktā "Lucky losers" kārta, kurā vietu astotdaļfinālā nopelnīja Mailzs Evans/Čeiss Badingers no ASV un brālēni Grimalti no Čīles.

Parīzes olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīrā vīriešiem šovakara risinājās divas spēles "Lucky losers" kārtā, lai noskaidrotu pēdējās divas astotdaļfinālu dalībnieces. Pirmie laukumā devās kanādieši Semjuels Šahters/Daniels Dīrings un čīlieši Marko Grimalts/Estebans Grimalts. Diemžēl šī spēle beidzās jau pēc trim izspēlēm, jo savainojumu guva Daniels Dīrings, noslēdzot kanādiešu dalību šajās olimpiskajās spēlēs.

• Otrā spēlē šodien jau spēlējušie austrālieši Tomass Hodžess un Zaharijs Šūberts cīnījās pret Mailzu Evansu un Čeisu Badingeru no ASV. Spēlē pirmajiem pie divu punktu pārsvara izdevās tikt austrāliešiem, bet Badingers ar bloku atjaunoja līdzsvaru uz tablo (8:8). Tiesa Hodžess uzreiz tika pie eisa ar tīkla palīdzību, bet Šūberts raidīja bumbu autā uzbrukumā (10:10). Cīņa punkts punktā turpināja ritēt seta otrajā pusē līdz Hodžess neapturēja Badingeru pie tīkla (17:15). Atkal par glābēju pieteicās Badingers, kurš pie tīkla ar trim blokiem izšķīra seta likteni par labu ASV duetam - 21:19.

• Otrajā setā pirmo divu punktu pārsvaru ASV duetam deva Evansa spēcīga un netverama serve, bet drīz pēc tam viņam fiksēja kļūdu piespēlē (7:7). Badingers nākamajā izspēlē skāra tīklu, atdodot vadību pretiniekiem, bet pirms tehniskā pārtraukuma ar bloku paņēma to atpakaļ (11:10). Pēc pārtraukuma austrālieši pieļāva kļūdas, dodot pretiniekiem lielāko pārsvaru spēlē. Austrālieši sāka lūzt, ko amerikāņi izmantoja, lai noslēgtu spēli savā labā - 2-0 (21:19, 21:17).

Parīzes olimpiskās spēles, pludmales volejbols vīriešiem, "Lucky losers" kārta, 3. augusts

SpēleRezultāts
Šahters/Dīrings (CAN) - Grimalts/Grimalts (CHI)0-2 (0:21; 0:21)
Hodžess/Šūberts (AUS) - Evans/Badingers (USA)0-2 (19:21; 17:21)

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Trāpi skaitli un WOW 50 eiro spēle