Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Badmintonistu triumfs jauktajās dubultspēlēs Ķīnai sniedz 13. zelta medaļu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Badmintonistu triumfs jauktajās dubultspēlēs Ķīnai sniedz 13. zelta medaļu
Pasaules vadošais badmintona jaukto dubultspēļu pāris Sīvejs Džens un Jā Čona Hvana Parīzes olimpisko spēļu turnīra finālā.
Foto: Dita Alangkara/AP/Scanpix

Parīzes olimpisko spēļu badmintona sacensību programmā pirmais noslēdzās jaukto dubultspēļu turnīrs, kurā iztika bez lieliem pārsteigumiem – ar pirmo numuru izsētie ķīnieši Sīvejs Džens un Jā Čona Hvana ar 2-0 uzvarēja gan visās grupas spēlēs, gan izslēgšanas cīņu trijās kārtās.

Pasaules vadošais jaukto dubultspēļu pāris šogad zaudējuši tikai četrās no 35 spēlēm. Finālā viņiem pretī stājās dienvidkorejieši Vonhū Kims un Nāuna Čona, kuri nespēja izrādīt sīvu pretestību – Ķīnas pārim uzvara ar 2-0 (21:8, 21:11).

Cīņā par bronzas godalgām japāņi Juta Vatanabe un Arisa Higašino ar 2-0 (21:13, 22:20) pieveica citu Dienvidkorejas pāri Sunče So un Jūčunu Čē.

Uzvarētājiem Dženam un Hvanai sīvāki pārbaudījumi bijuši ceturtdaļfinālā un pusfinālā. Tajos attiecīgi 2-0 (21:16, 21:15) pret tautiešiem Janžē Fenu un Donpinu Hvanu un 2-0 (21:14, 21:15) pret Vatanabi un Higašino.

Izmantotie avoti:
https://olympics.com/en/paris-2024/...

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Trāpi skaitli un WOW 50 eiro spēle