Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ar vienu Ļebedevu par maz...

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ar vienu Ļebedevu par maz...
Andžejs Ļebedevs.

Zviedrijas Bauhaus-Ligan spīdveja čempionātā Andžejs Ļebedevs viesos pret savu bijušo klubu (trīs reizes ar to bija Zviedrijas čempions) Eskilstūnas "Smederna" atveda 11 punktus, taču viņa pārstāvētā komanda "Rospiggarna Hallstavik" zaudēja - 31:59. Sekmīgu maču britu Premiership (virslīga) čempionātā aizvadīja Daugavpils "Optibet Lokomotīve" leģionārs Adams Eliss - 10 punkti un komandas uzvara.

"Kalēji" no Eskilstūnas ar Robertu Lambertu, Danielu Bjūliju, poli Kacperu Vorinu, dāni Mihaelu Jepsenu Jensenu un Pontusu Aspgrenu ierindā ir vieni no pretendentiem uz medaļām (vēl redzēsim, vai "Lejonen Gislaved" būs pārāks) un savu statusu apliecināja arī mačā ar mazpilsētas (apmēram 5000 iedzīvotāju) Hallstavikas komandu.

Tikai Andžejs Ļebedevs viesu rindās spēja izrādīt pretestību mājinieku līderiem (Aspgrens savainojuma dēļ nepiedalījās) un uzvarēt tos - pa reizei pārspēti GP seriāla dalībnieki Lamberts un Bjūlijs. Tās arī bija viesu vienīgās uzvaras braucienos. Andžeja rēķinā 11 punktu, bet vēl tikai divi viesu motobraucēji ieguva vismaz piecus punktus - Viktors Palovāra (8) un vācietis Kais Hukenbeks (6). Tikai divi punkti somam Timo Lahti. Zaudējums ar 31:59 tieši šajā mačā - likumsakarīgs.

Britu ''Premiership'' čempionātā Adams Eliss četros braucienos ieguva desmit punktus, bet viņa pārstāvētā "Sheffield Tigers" komanda savā mototrekā ar 51:39 pieveica "Peterborough Panthers" spīdvejistus. Tieši Adamss (finišēja pirmais) un austrālietis Džeks Holders 13. braucienā uzvarēja ar 5:1, rezultāts kļuva 45:33 mājinieku labā un divus braucienus pirms mača beigām tika nodrošināta uzvara.