Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Niks Moriss un Francis Gusts 4. kārtas septiņniekā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Niks Moriss un Francis Gusts 4. kārtas septiņniekā
Francis Gusts šosezon jau trešo reizi iekļauts kārtas labāko septiņniekā.

Daugavpils "Optibet Lokomotīve" spīdveja komandas austrālietis Niks Moriss un Francis Gusts, kurš šosezon pārstāv Poznaņas komandu (aizdots no Polijas čempionvienības Vroclavas "Betard Sparta"), iekļauti Polijas 2. līgas čempionāta 4. kārtas septiņniekā.

Daugavpils komanda savā mototrekā ar 47:42 pārspēja Žešuvas spīdvejistus, bet Niks Noriss ar 11 punktiem bija viens no rezultatīvākajiem mājinieku rindās (11 punktu arī dānim Renē Baham). Noriss pašreiz ar caurmērā 1,93 punktiem vienā braucienā ir pirmais šajā rādītājā "Optibet Lokomotīve" rindās. Visi trīs ārzemnieki - vēl arī anglis Adams Eliss - šosezon ir ievērojams komandas spēks.

Savukārt Francis Gusts Poznaņas komandas rindās ieguva 13 no 15 iespējamajiem punktiem un sekmēja tās uzvaru ar 52:38 pār Opoles komandu. Gusts iekļauts septiņniekā kā viens no diviem labākajiem junioriem. Kā raksta poļu spīdveja apskatnieki, tad 2. līgā Francim kļūst par šauru un, ja viņš tā turpinās, tad mēs drīz varētu ieraudzīt viņu arī Ekstralīgas mačā Vroclavas komandas sastāvā...

Vēl kārtas septiņniekā ir Tarnuvas "Unia" motobraucēji zviedrs Peters Jungs un Oskars Bobers, Gusta kluba biedrs no Poznaņas komandas norvēģis ar Polijas pasi Rūne Holta, Dāvids Lamparts no Žešuvas (Daugavpilī ieguva 14 punktus) un Opoles komandas juniors Jakubs Kravčiks.