Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Loikss, visdrīzāk, arī nākamgad turpinās braukt rallijā

Loikss, visdrīzāk, arī nākamgad turpinās braukt rallijā
Fredijs Loikss ar stūrmani pēc izcīnītās 3.vietas Sanremo rallijā
Foto: ircseries.com

Beļģu rallija braucējs Fredijs Loikss, kurš šogad aizvada diezgan veiksmīgu sezonu, ņemot vērā to, ka viņu turpināt atbalstīt vēlas Beļģijas finanšu uzņēmums ''BFO'', visdrīzāk, arī nākamsezon brauks ''Intercontinental Raly Challenge'' (IRC) seriāla ietvaros.

Beļģu sportists, kurš nākamgad svinēs savu 40. jubileju, šogad aizvadījis vienu no savām veiksmīgākajām sezonām karjerā. Proti, IRC seriāla ietvaros Loikss piedalījies četros posmos (Beļģija, Madeira, Čehija, Sanremo), trijos(!) no tiem (Beļģija, Madeira, Čehija) kāpjot uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena. Sanremo rallijā, kurš noslēdzās aizvadītajā nedēļas nogalē, Loikss finišēja 3. vietā.

Vērts pieminēt, ka pēc uzvaras iepriekšējā posmā - Čehijas rallijā, kurš norisinājās augusta beigās, Loikss kļuva par visu laiku uzvarām bagātāko pilotu IRC rallija ietvaros. Beļģa kontā pašreiz ir sešas uzvaras, bet par vienu mazāk – pašreizējam IRC čempionam Krisam Mīkem.

''Runājot par nākamā gada plāniem, man priekšā ir ļoti daudz pārrunu. Taču jau ir ļoti labas ziņas – mans sponsors (''BFO'') jau apstiprinājis, ka noteikti vēlas palikt rallijā arī nākamgad. Tā pašreiz ir pati svarīgākā lieta. Tagad viss ir atkarīgs tikai no manis paša, kā arī sponsora. Proti, mums ir jāapsver nākamā gada plāns, jāvienojas par mērķiem un jāapstiprina budžets,'' atklāja Loikss.

Izmantotie resursi:
www.maxrally.com