Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Markusa Gronholma dēls nomaina Nitišu "Olsbergs MSE" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Markusa Gronholma dēls nomaina Nitišu "Olsbergs MSE" komandā
Markuss un Niklass Gronholmi
Foto: Johnny Loix, erc24.com

Spēcīgā rallijkrosa komanda "Olsbergs MSE", kuras sastāvā iepriekšējās sezonās pasaules čempionātā startēja latvietis Reinis Nitišs, paziņojusi jaunos pilotus. Tie būs Niklass Gronholms un Kevins Ēriksons.

Komanda pieņēmusi stratēģiju uzņemt sastāvā divus jaunos talantus, ko izaudzināt par nākotnes čempioniem.

“Komanda ir pārliecināta, ka radīs nākamās paaudzes čempionus,” saka “Olsbergs MSE” īpašnieks Andreass Ēriksons. “Gribam, lai šie sportisti šeit piedzimst, aug un attīstās. Neskatoties uz savu nelielo vecumu, abiem pilotiem jau ir tituli rallijkrosa sacensībās. Mūsu galvenais mērķis 2016. gadā nav tituls, bet gan jāparūpējas par to, ka strādājam ar pareizo materiālu, kas atmaksāsies ilgtermiņā.”

Niklass Gronholms ir pazīstamā autosportista, divkārtējā pasaules rallija čempiona Markusa Gronholma dēls. Turklāt, Gronholms seniors ir kļuvis arī par "Olsbergs MSE" komandas menedžeri, līdz ar to klātienē apmeklēs pasaules rallijkrosa čempionāta posmus.

Paralēli "Olsbergs MSE" sniegs atbalstu "RX Lite Cup" seriālā startējošajiem jaunajiem talantiem – kenijietim Tejasam Hirani un francūzmi Sirilam Reimondam.

Jau ziņots, ka Nitišs šogad karjeru turpinās vācu komandā "All-inkl.com Racing" un pasaules čempionātā visos posmos startēs ar pilnīgi jaunu SEAT modeļa auto. Iepriekšējās divās sezonās viņš brauca ar "Ford", 2014. gadā gūstot pirmo un pagaidām vienīgo uzvaru, kā arī izcīnot augsto trešo vietu pasaules čempionāta kopvērtējumā.

Komandu mainījis arī otrs līdzšinējais "Olsbergs MSE" pilots Andreass Bakeruds, kurš pievienojies Kena Bloka vienībai "Hoonigan Racing Division".

Izmantotie resursi:
ERC24