Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Video: Lukjaņukam par mata tiesu izdodas izglābties no degoša rallija auto

Juris Grīns
Juris Grīns
Divkārtējais Eiropas rallija čempions Aleksejs Lukjaņuks ilgu laiku nebija redzams rallija trasēs, bet šonedēļ piedalījās testu braucienos Spānijā, kur darbojās kā stūrmanis savam audzēknim. Tomēr arī pats Lukjaņuks nolēma piesēsties pie "Peugeot 208 Rally4" stūres un acīm redzot nevēlējās braukt piesardzīgi, kas noslēdzās ar avarēšanu. Braucējs nespēja izkļūt pa vadītāja puses durvīm un izkāpa no mašīnas pa stūrmaņa durvīm, kad to jau bija pārņēmušas liesmas.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2023-06-18 22:10, pirms gada
Viņš jau reiz avarījā testu braucienā nenodedzināja savu stūrmani vai otras iesaistītās mašīnas ekipāžu (precīzi vairs neatceros)?

     [+] [-]

, 2023-06-18 23:15, pirms gada
Kādēļ tādām atsaldētajam dod kautko tik nopietnu.... jādomā, kā viņš ir patriekts...

  -1 [+] [-]

, 2023-06-19 17:48, pirms gada
Cik desmitus, ja ne jau simts auto tas krievu miljonāra dēliņš ir iznīcinājis? Pat tante google ievadot meklētājā lukyanuk parādīs daudzus desmitus dažādu kalibru vrakus ko šis "sportists" ir piebeidzis.

     [+] [-]

, 2023-06-19 20:50, pirms gada
DrFreeman rakstīja: Cik desmitus, ja ne jau simts auto tas krievu miljonāra dēliņš ir iznīcinājis? Pat tante google ievadot meklētājā lukyanuk parādīs daudzus desmitus dažādu kalibru vrakus ko šis "sportists" ir piebeidzis.
Viņš ne tuvu nav no bagātas ģimenes, un nekad nav bijis bagāts, ja nezini neko par cilvēku tad vnk klusē

     [+] [-]

, 2023-06-19 20:54, pirms gada
FRW rakstīja: Kādēļ tādām atsaldētajam dod kautko tik nopietnu.... jādomā, kā viņš ir patriekts...
Nevis atsaldēts, bet bezbailīgs cilvēks, kurš brauc uz fizikas robežas, tāpēc viņš ir Colin Mcrae tipa brucējs, ātrs bet ne stabili spēj tādā ritmā noturēt maratonu