Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Latvijas WRC posma boss rallija faniem: "Mums nepieciešama jūsu palīdzība"

Emils Ozerinskis

Jau šīs nedēļas izskaņā Latvijā norisināsies FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) Latvijas posms. Tāda mēroga sacensības tiks skrupulozi vērtētas no starptautiskās uzraudzības puses, tādēļ Latvijas posma priekšnieks Raimonds Strokšs nācis klajā ar lielu lūgumu rallija līdzjutējiem - ievērot visus drošības pasākumus un neatrasties neatbilstošās pozīcijās, kas varētu tiesnešiem likt atcelt kādus no ātrumposmiem.

"Man pie jums visiem ir lūgums. Mums ļoti ļoti vajag jūsu palīdzību. Ir ieguldīts neticams apjoms enerģijas. Šobrīd ārā strādā neskaitāmi cilvēki, lai jums šos svētkus sagādātu. Palīdziet mums! Bez sadarbības ar jums, mums nekas neizdosies. Mūsu mērķis ir viens - vēlamies nostartēt visus ātrumposmus tam paredzētajā laikā. Nobraukt viņus visus," rallija līdzjutējus uzrunāja Raimonds Strokšs.

"Atcerieties pamatlietas. 30 minūtes pirms pirmās automašīnas nestaigājiet pa ātrumposmu. FIA uz to skatās ļoti skrupulozi. Zaļā lente nozīmē, ka jūs tur varat atrasties. Viss pārējais ir aizliegts. Palīdziet fanam, ja redziet, ka viņš ir pirmo reizi un ne līdz galam saprot noteikumus. Iesaistieties un norādiet uz pareizo vietu. Lūdzu, esiet pacietīgi pret mūsu drošības tiesnešiem un personālu parkingos, jo cilvēku būs daudz. Būs sastrēgumi. Būs jāpaiet ar kājām. Atcerieties, kam tas viss ir. Jūs iesiet skatīties WRC Latvijā!" par drošības noteikumu ievērošanu atgādināja Strokšs.

  +4 [+] [-]

, 2024-07-15 12:27, pirms mēneša
Darīsim ko varēsim un arī citus pamācīsim nepieciešamības gadijumā!

  +1 [+] [-]

, 2024-07-15 16:56, pirms mēneša
Nemīz!! Leksim priekšā tikai tiem, kas apdraudēs mūsējo uzvaru 💪

     [+] [-]

, 2024-07-15 17:48, pirms mēneša
Lai superīgs weekends mums latvijas faniem, lai visi atrumposmii tiek izbraukti! Kā Mārtīņš Polijā teica, lai viņi var braukt un mēs priecāties!

     [+] [-]

, 2024-07-16 10:01, pirms mēneša
Nu kaut kādi pigori jau būs. Neticu ka līdz visiem ğerevņas autofaniem šitais messedžš aizies

     [+] [-]

, 2024-07-16 10:18, pirms mēneša
Piekrītu Šlakatvāverei, ka Latvijā vienmēr būs kāds, kuram pa spīti kaut kas kādam jāpierāda un jāiet pret sistēmu vai jāpārkāp likums. Ceru uz līdzcilvēku sapratni nepakļauties sistēmlaužu provokācijām un apturēt šo cirvju nodomus un izdarības.