Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Pārāk ātri steidzās starp ātrumposmiem - rallistam piemērots naudas sods

Agris Suveizda

Pārāk ātri steidzās starp ātrumposmiem - rallistam piemērots naudas sods
Publicitātes foto: WRC - FIA World Rally Championship

Pasaules rallija čempionāta autosportistam piemērots naudas sods, jo pārbrauciena laikā no viena posma uz otru tika pārsniegts atļautais braukšanas ātrums apdzīvotā vietā starp Tukumu un Talsiem, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā (VP).

VP Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieka vietnieks Ansis Pumpurs uzsvēra, ka ceļu satiksmes noteikumi ir jāievēro ikvienam iedzīvotājam, tostarp arī autosportistiem ārpus trases. "Pret autosportistiem nekādas imunitātes nav," viņš sacīja.

Sods piemērots atbilstoši Ceļu satiksmes likumam. Ja pārkāpumu izdara autosportists, rallija organizatori var piemērot arī savus sodus, piebilda VP. Plašāku informāciju par autosportistam piemēroto sodu VP pagaidām nevarēja sniegt.

Tāpat pret diviem iedzīvotājiem sākti administratīvo pārkāpumu procesi par bezpilota gaisa kuģu lidojuma prasību pārkāpšanu.

Jau vēstīts, ka vēsturē pirmais Pasaules rallija čempionāta posms Latvijā sākās 18. jūlijā, bet noslēgsies svētdien, 21. jūlijā. Rallijs aptvēris teritoriju no Liepājas līdz Rīgai, ātrumposmiem norisinoties arī Tukuma novadā, Talsos un Talsu novadā, Kuldīgas novadā un Dienvidkurzemes novadā.

Izmantotie resursi:
LETA

  +3 [+] [-]

, 2024-07-20 15:50, pirms 2 mēnešiem
Kurš tas bija?! Par cik km pārkāpa? Vai arī ātrumposmos viņš spēj būt tikpat ātrs?!

  +1 [+] [-]

, 2024-07-20 16:59, pirms 2 mēnešiem
Haha nebrīnos ka tas ir kāds Munsters jo viņš izskatās tāds kas varētu radīt šādas problēmas. Varbūt nezināja ka Latvijā jābaidās no baltiem busņiem un pelēkām Škodām

  +1 [+] [-]

, 2024-07-20 19:24, pirms 2 mēnešiem
Jautājums autoram, kurš ļoti skrupulozi pieiet gramatikai un pareiza vārdu pielietošanai. Vai steigties var arī lēnām?

     [+] [-]

, 2024-07-20 19:49, pirms 2 mēnešiem
edgefall23 rakstīja: Haha nebrīnos ka tas ir kāds Munsters jo viņš izskatās tāds kas varētu radīt šādas problēmas. Varbūt nezināja ka Latvijā jābaidās no baltiem busņiem un pelēkām Škodām

     [+] [-]

, 2024-07-21 13:07, pirms 2 mēnešiem
Par skaņas ātruma pārsniegšanu apdzīvotā vietā.