Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Mīke uzvar Itālijas čempionāta posmā; Andreuči – pieckārtējs Itālijas čempions

Mīke uzvar Itālijas čempionāta posmā; Andreuči – pieckārtējs Itālijas čempions
Paolo Andreuči un viņa stūrmane Anna Andreusi
Foto: ewrc.cz

''Intercontinental Rally Challenge'' (IRC) seriāla pērnā gada čempions Kriss Mīke, gatavojoties IRC sezonas priekšpēdējam posmam, kurš nākamnedēļ notiks Skotijā, izcīnījis uzvaru Itālijas čempionāta posmā ''Rally Costa Smeralda Sardegna''. Tikmēr 3. vietā finišējušais pašmāju sportists Paolo Andreuči vienu posmu pirms sezonas beigām garantēja sev piekto Itālijas čempiontitulu.

Gatavošanos IRC seriāla sezonas priekšpēdējam posmam, kurš nākamnedēļ notiks Skotijā, ar uzvaru Itālijas čempionāta priekšpēdējā posmā ''Rally Costa Smeralda Sardegna'' noslēdzis pērnā gada IRC čempions Kriss Mīke, kurš, kā zināms, nākamgad brauks WRC rallija ietvaros, pārstāvot ''Mini'' komandu. Mīke uzvarēja piecos no septiņiem ātrumposmiem, tuvāko sekotāju – čehu Janu Kopecki – apsteidzot par vairāk nekā vienu minūti.

Zināms, ka Mīke šajā rallijā brauca ne tikai, lai sagatavotos Skotijas IRC rallijam, bet gan arī tāpēc, lai palīdzētu itāļu pilotam Paolo Andreuči. Proti, 45 gadus vecais itālis, izcīnot attiecīgu punktu skaitu šajā rallijā, spertu ļoti platu soli pretim savam otrajam pēc kārtas un kopumā piektajam Itālijas čempiontitulam. Tas Andreuči arī izdevās – pieredzējušais braucējs finišēja 3. vietā, savukārt Luka Rozeti, kurš kopvērtējumā no Andreuči atpalika tikai par pieciem punktiem, izstājās. Tādējādi vienu posmu pirms beigām Andreuči nodrošināja čempionāta galveno trofeju.

Jāatzīmē, ka Andreuči šosezon divas reizes ir piedalījies arī IRC rallija ietvaros. Sardīnijā itāļu sportists izcīnīja augsto 2. vietu, savukārt iepriekšējā posmā, kurš norisinājās Sanremo un kurš bija arī viens no Itālijas čempionāta posmiem, Andreuči kāpa uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena, izcīnot savu pirmo uzvaru karjerā IRC ietvaros.

Atgādināsim, ka IRC seriāla priekšpēdējais posms norisināsies Skotijā no 15. līdz 17. oktobrim.

Izmantotie resursi:
www.maxrally.com