Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

LRČ Fanu kauss – pārspēj rallija uzvarētājus

Andrejs Siliņš

Ātruma Cilts kartinga hallē 10. jūnijā, pulksten 19:00 pirmo reizi notiks nebijušas sacensības, kurās sacentīsies ātrākie Teng Tools Rallijs Madona skatītāji pret šī rallija trīs uzvarētājiem - Ivaru Vasaraudzi, Aivi Egli un Artūru Priednieku.

Ar šīm sacensībām tiks aizsākta cīņa par Latvijas Rallija Čempionāta Fanu kausu, kas ātrākajam un veiksmīgākajam rallija skatītājam tiks pasniegts ikgadējā Rallija balē, kurā tiek apbalvoti Latvijas rallija čempioni.

Trīs dienas pēc Teng Tools Rallijs Madona visiem šī rallija skatītājiem bija iespēja cīnīties par iekļūšanu finālā – jebkurš skatītājs, kurš bija nopircis Teng Tools Rallijs Madona skatītāja karti, varēja ierasties Ātruma Cilts kartinga hallē un uzrādīt savu individuālo kvalifikācijas laiku. Kopumā šo iespēju izmantoja trīsdesmit rallija skatītāji, kuru rezultātus apkopojot ir noskaidroti seši ātrākie. Vislabākos rezultātus kvalifikācijas sacensībās uzrādīja Rolands Blumbeks, Anars Magerramovs, Sanita Smiltiņa, Mārtiņš Silavs, Ilgvars Magerramovs un Ritvars Siliņš.

Šie seši ātrākie rallija skatītāji 10. jūnijā, pulksten 19:00 Ātruma Cilts kartinga hallē, lai kopējā sacīkstē ar kartingiem savā starpā noskaidrotu kuri trīs ir paši ātrākie. Trijiem šīs sacensības uzvarētājiem arī tiks dota iespēja vēl nebijušā sacīkstē pārbaudīt savu spēku pret Teng Tools Rallijs Madona uzvarētājiem – Ivaru Vasaraudzi, Aivi Egli un Artūru Priednieku.

Šīs sacensības ir aicināti apmeklēt visi interesenti un rallija fani un dalībnieki, jo vienlaikus ar tām Ātruma Cilts kartinga hallē notiks Teng Tools Rallijs Madona "pēcballīte", kurā, pateicoties LTV7 raidījumam Ātruma Cilts, visi klātesošie varēs uz ekrāna vērot dažādus video un fotogrāfijas no Teng Tools Rallijs Madona. Par garšīgiem kokteiļiem un iespaidīgiem bāra trikiem šī vakara gaitā rūpēsies pazīstamais bārmenis un autosportists Gvido Elksnis, kurš visus rallija dalībniekus un skatītājus priecēja arī Red Bull Rallija zonā, kas 5. jūnijā bija izveidota Madonas pilsētas estrādē.

Ar kvalifikācijas rezultātiem ir iespējams iepazīties rallymadona.lv un autorally.lv mājas lapās.