Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Gardemeisters startēs Montekarlo IRC rallijā

Gardemeisters startēs Montekarlo IRC rallijā
Tonijs Gardemeisters
Foto: www.ewrc.cz

Somu rallija braucējs Tonijs Gardemeisters paziņojis, ka startēs sezonas pirmajā Intercontinental Rally Challenge (IRC) rallija posmā, kurš notiks Montekarlo.

Iemesls tam, ka Gardemeisters nolēmis startēt IRC rallija pirmajā posmā, ir tas, ka šajā rallijā brauks daudz spēcīgu sportistu, kuru vidū būs arī Miko Hirvonens. Pilots šajā rallijā pārstāvēs "Astra Racing" komandu un pilota rīcībā būs ''Abarth Grande Punto Super 2000'' automašīna.

"Šobrīd IRC rallijs ir ļoti labs, it sevišķi Montekarlo posms," saka sportists. "Šajā posmā būs gan labi sportisti, gan labas automašīnas. Pat Hirvonens piedalīsies šajā rallijā. Ja man izdosies šajā posmā sasniegt labu rezultātu, tad, iespējams, tas varētu palīdzēt manai turpmākajai karjerai."

Līdz šim Gardemeisters Montekarlo rallijā uzrādījis labus rezultātus – 2005.gadā viņš izcīnīja otro vietu (piekāpās Sebastienam Lēbam), bet 2006.gadā sportists palika trešais. Arī pagājušajā gadā Gardemeisters šajā rallijā bija otrais, bet 12.posmā viņš bija spiests izstāties.

"Šis posms būs ļoti grūts, jo kādu laiku neesmu braucis. Man būs tikai pusdiena, lai atgūtu braukšanas garšu. Taču tik un tā – darīšu visu, ko varēšu."

Izmantotie resursi:
ewrc.cz

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja