Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Ostbergs testē jauno ''Subaru S14 WRC'' modeli

Ostbergs testē jauno ''Subaru S14 WRC'' modeli
Mads Ostbergs testu laikā
Foto: www.madsostberg.no

Gatavojoties jaunajai WRC sezonai, "Adapta World Rally Team" komandas pilots Mads Ostbergs ar jauno ''Subaru S14 WRC'' modeli aizvadījis divu dienu testu braucienus, tādejādi aktīvi gatavojoties Norvēģijas WRC posmam.

Jau rakstījām, ka "Subaru" vārds tomēr parādīties šī gada pasaules rallija čempionātā, jo "Adapta World Rally Team" jau iepriekš paziņoja, ka startēs WRC rallijā. Pagaidām komandas sastāvā ir viens braucējs - Mads Ostbergs, kurš piedalīsies astoņos posmos. Papildus tam viņš startēs arī Norvēģijas rallija čempionātā.

Norvēģu sportists jau cītīgi sācis gatavoties jaunajai sezonai, kur viņa pirmais WRC rallija starts plānojas Norvēģijā. Lai aprastu ar jauno ''Subaru S14 WRC modeli'', Ostbergs Norvēģijā aizvadīja divu dienu testu braucienus, kur kopā nobrauca 200 kilometrus.

''Zināju, ka šī mašīna ir laba, taču joprojām esmu pozitīvi pārsteigts,'' iesāk sportists. ''Ne jau ātruma ziņā, bet tajā, cik komfortabli es jūtos šajā mašīnā. Braukšanas stils ir pavisam savādāks, un tā ir lielākā atšķirība. Arī dzinējs un ātrumkārba ir labāka nekā iepriekšējam modelim.''

Tagad, lai labāk sagatavotos Norvēģijas WRC rallijam, Ostbergs ar jauno modeli piedalīsies Norvēģijas rallija čempionāta pirmajā posmā - ''Sigdals Rally ''.

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com

     [+] [-]

, 2009-01-07 22:12, pirms 15 gadiem
redzes uz ko tad šis auto bus spejigs