Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Āva priecīgs par pirmo punktu

Āva priecīgs par pirmo punktu
Urmo Āva
Foto: www.ewrc.cz

Pēc Norvēģijas rallija Igauņu rallija braucējs Urmo Āva atzina, ka, lai arī nesanāca līdzīgs sniegums kā Īrijā, kad igaunis pēc trīs dopiem bija līderis, viņš ir priecīgs par pirmo punktu, kuru viņš izcīnīja "Stobart" komandai.

Daudzi noteikti atceras, ka Īrijas WRC posmā pēc trīs dopiem Āva bija izvirzījies par rallija līderi, taču vēlāk avarēja un ralliju pabeidza tikai desmitajā vietā. Pēc asfalta sportistiem sava meistarība bija jārāda uz sniega, taču tajā Āva vairs nebija tik ātrs. Lai arī pēc pirmajiem posmiem Āva rallija kopvērtējumā bija septītajā vietā, astotajā posmā viņš nobrauca no ceļa un kopvērtējumā atkrita uz desmito pozīciju.

"Šis bija smags rallijs," iesāk Āva. "Pirmajā dienā nevarējām atrast pareizo ritmu, kā rezultātā pieļāvām mazas kļūdas, kuras mums maksāja ļoti daudz. Sestdienas rīts bija līdzīgs, taču pēc tam mums gāja jau labāk un braukt bija daudz patīkamāk. Pēdējā dienā mūsu laiki bija daudz labāki (trīs reizes Āva finišēja sestajā vietā – aut.), tāpēc par to esmu priecīgs. Pēc šī rallija esmu guvis ļoti vērtīgu pieredzi."

Nākamais WRC rallijs būs Kiprā, taču pagaidām vēl nav zināms, vai Āva tajā startēs, jo pagaidām sportistam ar komandu bija vienošanās tikai par piedalīšanos Īrijas un Norvēģijas rallijā.

Izmantotie resursi:
crash.net