Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs: "Patīkami uzvarēt šajā rallijā pirmo reizi"

Lēbs: "Patīkami uzvarēt šajā rallijā pirmo reizi"
Sebastiens Lēbs
Foto: www.ewrc.cz

Pēc aizvadītā Norvēģijas WRC posma, kurā uzvaru izcīnīja "Citroen" komandas pilots Sebastiens Lēbs, sportists atzina, ka ir ļoti priecīgs par to, ka pirmo reizi izdevās uzvarēt šo ralliju, kamēr Miko Hirvonens atzina, ka šis nav tas rezultāts, uz ko somu sportists cerēja.

"Īstenībā, šis bija ļoti smags rallijs," iesāk Sebastiens Lēbs. "Biju ļoti uztraucies, kad Hirvonens sāka samazināt atstarpi, taču mēs nepadevāmies un braucām tikpat ātri, lai arī jāatzīst, ka mums bija divi diezgan bīstami momenti. Beigās viss izdevās, tāpēc ir patīkami uzvarēt šajā rallijā pirmo reizi. Šis bija perfekts rallijs, arī laika apstākļi bija perfekti no starta līdz pat finišam."

"Šis bija labākais ziemas rallijs, kurā esmu piedalījies, lai arī tādos rallijos esmu braucis daudz," iesāk Miko Hirvonens. "Patīkami braukt pa sniegu un ledu trīs dienas, kā arī būt iesaistītam šādā cīņā. Pēc 360 kilometriem zaudēt mazāk par desmit sekundēm – tas izsaka visu. Ļoti daudz riskēju, taču mums abiem to vajadzēja darīt, jo cīņa bija sīva. Esmu vīlies, ka paliku otrajā vietā. Šis nav tas rezultāts, uz ko cerēju, taču esmu priecīgs par šo cīņu, kura bija ļoti patīkama."

"Esmu laimīgs par goda pjedestālu, taču esmu vīlies, ka nevarēju iesaistīties cīņā par uzvaru," iesāk trešās vietas ieguvējs Jari Mati Latvala. "Šie ir vērtīgi punkti gan man, gan komandai, taču manas cerības iesaistīties cīņā par uzvaru beidzās sestdienas rītā."

Izmantotie resursi:
crash.net