Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2954, Did:0, useCase: 3

Jūnija sākumā Ķegumā 14. reizi norisināsies MXGP posms

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Jūnija sākumā Ķegumā 14. reizi norisināsies MXGP posms
Foto: Uģis Grantiņš

Trešdien, 8. februārī, Lido atpūtas centrā notika preses konference, kurā “MXGP of Latvia” posma organizators un Paula Jonasa menedžeris Kristers Serģis atklāja, ka 3. - 4. jūnijā Ķegumā 14.reizi norisināsies pasaules čempionāts motokrosā prestižajā MXGP klasē, kura ietvaros tiks aizvadīts arī Eiropas motokrosa čempionāta posms EMX125 un EMX250.

Preses konferencē piedalījās Kristers Serģis, Latvijas motosporta federācijas (LaMSF) prezidents Mārtiņš Lazdovskis, kā arī motosportisti Kārlis Alberts un Jānis Mārtiņš Reišuļi, kuri šosezon tiek uzskatīti par vieniem no galvenajiem pretendentiem uz Eiropas čempiona tituliem viņu pārstāvētajās klasēs.

''Redzot, kā pasaules motokrosa čempionāts šobrīd pārvietojas pa plašo pasauli, ir liels gandarījums, ka nu jau 14.reizi Ķegums ir ieņēmis stabilu un iecienītu vietu pasaules motokrosa čempionāta apritē, par ko ir liels gods. Tāpat ir liels gods uzklausīt komentārus gan no starptautiskās motosporta federācijas, gan no čempionāta organizatoriem par mūsu posma organizatorisko līmeni, kāds ir Latvijā. Organizatoriem ir patiess prieks ierasties Latvijā, tāpēc mums ir liels gandarījums par to, ka mēs varam organizēt šādas sacensības. Tas nebūtu iedomājamas bez Izglītības un zinātnes ministrijas un valsts atbalsta,'' saka Mārtiņš Lazdovskis, kurš piebilda, ka viņam ir liels prieks, ka gan Eiropas, gan pasaules čempionātā mums aug lieliska jaunā paaudze, kas pierāda to, ka tā piramīda, kas ir izveidota, virzās pareizajā virzienā.

Tāpat preses konferencē tika paziņots, ka no šodienas ir uzsākta biļešu tirdzniecība.

Kā pastāstīja Kristers Serģis, tad šogad MXGP būs gan izmaiņas noteikumos, gan arī izmaiņas punktu skaitīšanā. Par šīm izmaiņām, par brāļu Reišuļu plāniem un par Paula Jonasa gatavošanos jaunajai sezonai pastāstīsim drīzumā.