Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jasikonis paziņo par motokrosa karjeras pārtraukšanu

Juris Grīns
Juris Grīns

Jasikonis paziņo par motokrosa karjeras pārtraukšanu
Armins Jasikonis. Foto: mxgp.com

Lietuviešu viens no vadošajiem motokrosa braucējiem Armins Jasikonis paziņojis, ka pārtrauc savu sacīkšu braucēja karjeru, norādot, ka šobrīd vēl nezina, vai kādreiz atgriezīsies uz starta.

Jasikonis savā karjerā piedzīvojis gan spožus brīžus, gan pamatīgus kritumus. Savulaik viņš bija "Suzuki" un "Husqvarna" rūpnīcu braucējs pasaules motokrosa čempionātā, uzvarējis arī divās MXGP klases sacīkstēs.

2020. gadā Jasikonis piedzīvoja kritienu Mantovas trasē un guva smagu galvas traumu, nonākot komā. Neskatoties uz to, viņš atgriezās motokrosā un pēdējos gados bija redzams uz starta arī MXGP. Šosezon lietuvietis startēja trīs posmos, "Top 20" iekļūstot gan tikai vienu reizi. Viņa labākā sezona MXGP klasē bija 2019. gadā, kad kopvērtējumā tika sasniegta septītā vieta.

"Ir pienācis laiks pauzei," paziņojis sportists. "Es iepauzēju savu karjeru motokrosā uz nenoteiktu termiņu. Varbūt atgriezīšos kaut kad nākotnē, bet varbūt nē. Motokrosā esmu radis nenovērtējamas atmiņas un ieguvis nenovērtējamus draugus. Motokross bija mana dzīvē, tas padarīja mani spēcīgu un par to, kas esmu šobrīd. Bet šobrīd vienkārši viss nenotiek pareizi, tāpēc ir jārīkojas. Sākumā jāsakārto sava dzīve un tad redzēsim, kas nāks pēc tam."

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...