Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Herlingss aizbrauc uz Ameriku un sakauj vietējās slavenības

Juris Grīns
Juris Grīns

Herlingss aizbrauc uz Ameriku un sakauj vietējās slavenības
Džefrijs Herlingss startē Amerikā
Foto: dirtbikemagazine.com

Pasaules motokrosa čempionāta dalībnieks Džefrijs Herlingss aizvadītās nedēļas nogalē piedalījās ASV bāzētā "Lucas Oil Pro Motocross Championship" seriāla noslēdzošajā posmā, sakaujot vietējos sportistus un izcīnot uzvaras abos braucienos. Tikmēr titulu 450MX klasē izcīnīja Eli Tomaks.

Lai kļūtu par prestižā čempionāta uzvarētāju, "Monster Energy Kawasaki" komandas sportistam Tomakam bija nepieciešams izcīnīt 22 punktus. Finālbraucienos Krovforsvilas trasē viņš finišēja piektajā un sestajā pozīcijā, kļūstot par čempionu.

Tikmēr "Red Bull KTM" komandas pārstāvis Herlingss, lai gan zināms kā viens no ātrākajiem motokrosa braucējiem, tomēr pārsteidza daudzus, jo "Lucas Oil Pro Motocross Championship" arī startē vieni no labākajiem šī sporta veida pārstāvjiem pasaulē. Holandietis debijas reizē spēja uzvarēt abos braucienos.

Pirmajā no tiem viņš pēc starta bija trešais, apdzina Tomaku un Bleiku Bagetu, ierindojoties pirmajā vietā. Finišā otrais iebrauca Marvins Muskvins, bet trešo vietu guva Bagets. Otrajā braucienā viņš startēja pēdējais, bet apdzina visus un atkal finišu sasniedza pirmais. Arī šoreiz otro vietu guva Muskvins, bet trešo - Bagets.

"Es pierādīju, ka esmu ātrākais braucējs trasē," pēc gūtās dubultuzvaras sacīja Herlingss, kurš šobrīd debijas sezonā ir MXGP pasaules čempionāta vicelīderis.

"Lucas Oil Pro Motocross Championship" kopvērtējums

VietaSportistsMotociklsPunkti
1.Eli TomaksKawasaki470
2.Marvins MuskvinsKTM453
3.Bleiks BagetsKTM451
4.Dīns VilsonsHusqvarna340
5.Kouls SīlijsHonda330
6.Džastins BoglsSuzuki308
7.Kūpers VebsYamaha268
8.Vestons PeiksSuzuki268
9.Martins DavalossHusqvarna263
10.Džeisons AndersonsHusqvarna216

  +1 [+] [-]

, 2017-08-29 10:48, pirms 7 gadiem
Līvs mierīgi varētu nokost Herlingsu !!

  +1 [+] [-]

, 2017-08-29 11:40, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Līvs mierīgi varētu nokost Herlingsu !!
Līvi nokostu visus. Uz veselību!