Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass astotais Spānijas MXGP posma pirmajā braucienā

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonass astotais Spānijas MXGP posma pirmajā braucienā
Foto: mxgp.com

Pauls Jonass aizvadījis visai spraigu, bet labu pirmo braucienu pasaules motokrosa čempionāta otrajā posmā Spānijā, izcīnot astoto vietu. Konkurentiem neaizsniedzams bija Horhe Prado, finišējot visiem priekšā ar ievērojamu pārsvaru.

Jonasam padevās labs starts un viņš iekārtojās sestajā pozīcijā, kamēr par līderi kļuva Prado, kuram sākotnēji tuvākie sekotāji bija Maksims Reno un Valentīns Guilo. Tā tas nebija uz ilgu laiku, jo jau pirmajā aplī uz trešo vietu pakāpās Džefrijs Herlingss, bet ceturto Tims Gajsers. Jonass pēc pirmā veiktā apļa bija atkritis uz astoto pozīciju, kuru saglabāja visu atlikušo sacīksti.

Turpinājumā Prado strauji veidoja atrāvienu no sāncenšiem, bet arvien augstāk kāpa Gajsers un pēc sešiem apļiem jau bija apdzinis Reno cīņā par otro vietu. Vēl pēc dažiem apļiem garām Reno pabrauca arī Herlingss un Romēns Fevrs, kurš sacensību pašā sākumā atradās aiz Jonasa.

Gajseram nebija cerību noķert Prado, kurš dažbrīd apli veica pat vairāk nekā divas sekundes ātrāk par tuvākajiem sāncenšiem. Herlingss tuvojās no trešās pozīcijas, taču arī viņam tikt pie Gajsera nepadevās viegli, turklāt kādu laiku cieši uz pēdām mina Fevrs, gan nespējot tikt garām un vēlāk atkāpjoties. Vēlāk Herlingss pietuvojās, pēdējos apļos lūkojot atņemt sāncensim otro pozīciju, taču tas nebija viņa spēkos.

Aiz "Top 3" cīņu noslēdza Fevrs, piekto vietu ieņēma Reno, bet tālāk finišēja Glens Koldenhofs.

"Standing Construct Honda" komandas braucējam Jonasam ne brīdi nebija iespējas atslābt. Viņš daudz neatpalika no priekšā esošā Džeremija Sīvera, bet turpat aizmugurē brauca Kalvins Vlānderens, kurš pēc laba starta jau sākumā zaudēja pozīcijas. Līdz finišam šī trijotne tā arī saglabāja septīto, astoto un devīto vietu.

MXGP pirmais brauciens

Pilni rezultāti: https://results.mxgp.com/mxgp/stand...

     [+] [-]

, 2024-03-24 15:12, pirms mēneša
Būtu sešiniekā būtu izcili, jācer uz otro braucienu.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-24 15:24, pirms mēneša
Grūti smagās trasēs Paulam iet!!! Ja neizcels labāku startu, tad labāks rezultāts nebūs, nav viņam killera instinkts lai apdzītu TOP6 braucējus!!!

  +1 [+] [-]

, 2024-03-24 15:24, pirms mēneša
Pirmā ievietotā tabuliņa ar visu 20 punktos tikušo rezultātiem bija labāka, sporta līdzjutējiem ir svarīgi rezultāti, nevis tikai skaista bildīte.
Šogad tiešām interesants čempionāts, kur par pirmo vietu reāli var cīnīties četri braucēji, un vēl tikpat par pjedestālu, ja ir atbilstoša distance vai laika apstākļi. Žēl ka Fernandess ir salūzis, tad būtu vēl interesantāk.

     [+] [-]

, 2024-03-24 17:15, pirms mēneša
Nav pilnīgi noteicošs faktors,bet rūpnīcu komandu motocikli ir kripatiņu labāki par pārējiem,tas nedaudz arī var ietekmēt apļa laiku! Protams viss vienmēr būs atkarīgs no braucēja.

     [+] [-]

, 2024-03-24 17:24, pirms mēneša
Stabīli 8,kur var redzēt?Likks kāds ir?

     [+] [-]

, 2024-03-24 17:25, pirms mēneša
jonasa konkurence. salīdziniet to ar bobsleju vai biatlonu. tas ir tas pats, kas salīdzināt Alpu kalnus ar Kaķīškalnu.