Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Lacapelle Marival" motokross atcelts, Sīvers stāsies pretī Jonasam

Juris Grīns
Juris Grīns

"Lacapelle Marival" motokross atcelts, Sīvers stāsies pretī Jonasam
Džeremijs Sīvers. Foto: mx1onboard.com

Sliktu laikapstākļu dēļ pieņemts lēmums atcelts šajās brīvdienās plānoto "French Elite" čempionāta posmu "Lacapelle Marival" trasē, kur savu dalību bija pieteikuši arī brāļi Reišuļi.

Jau piektdien plānotajā sacensību norises vietā valdīja ekstremāli laikapstākļi, bet vēl sliktāki tika solīti uz turpmākajām dienām. Līdz ar to nācās pieņemt lēmumu par sacensību atcelšanu teju pēdējā brīdī.

Šīs sacensības daudzi spēcīgi sportisti bija izvēlējušies, lai startētu gatavojoties pasaules motokrosa čempionātam. MX1 klasē dalību bija apstiprinājuši Džeremijs Sīvers, Matija Gvadanīni, Kevins Horgmo, Valentīns Guilo, Jago Gērtss, Maksims Reno. MX2 klasē bija pieteikušies Kārlis Alberts Reišulis un Jānis Mārtiņš Reišulis, kā arī citi ļoti spēcīgi šīs kategorijas braucēji.

Tikmēr Anglijā šajā nedēļas nogalē norisinās "Hawkstone International" motokross, kur MX1 klasē startēs Pauls Jonass, tāpat arī Romēns Fevrs, Džefrijs Herlingss, Glens Koldenhofs, Brents van Doninks un Roans van de Mūsdijks. Sīvers, kurš šogad pievienojies "Kawasaki" komandai, pēdējā brīdī pieteicis savu dalību, ņemot vērā, ka Francijā startēt nebūs iespējams.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

     [+] [-]

, 2024-02-24 17:55, pirms 2 mēnešiem
Jonass ar Sīveru 2vatā mačosies vai kā saprast virsrakstu???
Un pāgājušo sezonu sportacentra valodas eksperti rakstija ka ir šveicietis Zēvers un Zīvers
Konsekvenci autoreļi konsekvenci. Paši nezin ko kad rakstīt