Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Viens no MXGP posmiem šogad notiks Horhes Prado vārdā nosauktā trasē

Juris Grīns
Juris Grīns

Viens no MXGP posmiem šogad notiks Horhes Prado vārdā nosauktā trasē
Horhe Prado. Foto: mxgp.com

Pasaules motokrosa čempionāta rīkotāju organizācija "Infront Moto Racing" paziņojusi, ka viens no šī gada posmiem notiks trasē, kas nosaukta par godu pērnā gada MXGP čempionam Horhem Prado.

Kalendārs bija izziņots jau iepriekš, taču ne visu posmu norises vietas tika apstiprinātas uzreiz.

Tagad noskaidrojies, ka 11. un 12. maijā tiks rīkots sezonas sestais posms "MXGP of Galicia", kas risināsies Horhes Prado vārdā nosauktā trasē Lugo. Šī ir sportista dzimtā puse. Trase ir jauna, un tajā iepriekš vēl pasaules motokrosa sacensības nav notikušas. Līdz ar to Spānijā šosezon paredzēti divi pasaules čempionāta posmi.

Paralēli Galīcijas posma nedēļas nogalē notiks Eiropas čempionāta sacīkstes EMX125 kategorijā, kā arī pasaules čempionāta posms sievietēm jeb WMX.

Savukārt Latvijā risināsies MXGP devītais posms, kas paredzēts 8. un 9. jūnijā Ķegumā.

Tikmēr parādījušās baumas, ka pasaules čempionāta pirmais posms, kas paredzēts 9. un 10. martā Argentīnā, varētu tikt atcelts. Pašlaik organizatori aktīvi strādā, lai posms tomēr varētu notikt.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

     [+] [-]

, 2024-01-24 16:27, pirms 3 mēnešiem
....par godu pērnā gada mx2 klases čempionam...
Prado jau kādu laiciņu mauc pa mxgp klasi. Un pērngad viņš bija tieši mxgp čempions. Mx2 pāris gadus atpakaļ