Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Yamaha" prezentē jauno motociklu un pagarina līgumu ar Vinjalesu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Yamaha" prezentē jauno motociklu un pagarina līgumu ar Vinjalesu
Vinjalesa un Rosi jaunie "Yamaha" motocikli
Foto: motorsport.com

Spāņu motosportists Maveriks Vinjaless ir pagarinājis līgumu ar "Yamaha" rūpnīcas komandu vēl uz diviem gadiem, kas nozīmē, ka turpinās startēt tās sastāvā "MotoGP" čempionātā vismaz līdz 2020. gadam.

Bijušais "Moto3" klases čempions "Yamaha" rūpnīcas komandu pirmo reizi pārstāvēja pērn, kad jau sezonas sākumā pieteica sevi cīņai par pirmo vietu kopvērtējumā. Vinjalesam izdevās uzvarēt trīs sacīkstēs un sezonu pabeigt trešajā vietā, par spīti komandas regresam sezonas otrajā daļā.

Pirms tam Vinjaless divas sezonas aizvadīja "Suzuki" sastāvā. Šobrīd viņam bija spēkā līgums ar "Yamaha" līdz 2018. gada beigām, bet tagad tas pagarināts uz vēl diviem gadiem.

"Pagarināju līgumu, jo komandā jūtos ļoti labi, jūtos konkurētspējīgs un esmu īpaši sajutis kāri uzvarēt," stāsta Vinjaless. "Tas ir kaut kas tāds, kas man patīk, ko es vēlos."

Tikmēr "Yamaha" vienība šodien atrādīja jaunos 2018. gada "MotoGP" motociklus "YZR-M1", ar ko gaidāmajā sezonā startēs gan Vinjaless, gan Valentino Rosi,

Rosi ar komandu ir līgums līdz šī gada beigām, taču paredzams, ka arī tas tiks pagarināts.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...