Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Kawasaki" rūpnīca beidzot paziņo otru MXGP komandas braucēju

Juris Grīns
Juris Grīns

"Kawasaki" rūpnīca beidzot paziņo otru MXGP komandas braucēju
Bens Vatsons. Foto: Kawasaki

"Monster Energy Kawasaki" apstiprinājusi, ka aizvadītās MXGP sezonas vicečempiona Romēna Fevra komandas biedrs nākamgad pasaules motokrosa čempionātā būs Bens Vatsons.

Iepriekš bijis viens no MX2 klases pirmā desmitnieka braucējiem, šogad Vatsons piedzīvoja debiju MXGP klasē, kur pārstāvēja "Monster Energy Yamaha" rūpnīcas komandu. Britu sportista sniegums nebija sensacionāls, taču debitanta līmenim labs un stabils - tikai trīs braucienos viņam neizdevās izcīnīt punktus, bet kopvērtējumā tika izcīnīta 11. vieta.

Nesen "Yamaha" apstiprināja, ka nākamgad MXGP klasē tās komandu pārstāvēs līdzšinējie braucēji Džeremijs Sīvers un Glens Koldenhofs, kā arī 2021. gada MX2 pasaules čempions Maksims Renū. Jau tobrīd bija skaidrs, ka Vatsonam vieta sastāvā neatradīsies.

Tagad ar paziņojumu par viņa nolīgšanu nākusi klajā "Kawasaki" nometne. Šogad tās rindās pilnu sezonu veica vien Fevrs, kurš līdz pēdējam posmam cīnījās par titulu, tomēr palika otrais, kamēr Ivo Montičelli un Matīss Boisrams piedalījās daļā no posmiem. Neoficiāli zināms, ka itāļu braucējs Montičelli nākamgad varētu pārstāvēt "JM Honda Racing" komandas krāsas.

Zināms arī, ka MX2 klasē startējošās "Kawasaki" oficiālās komandas "F&H Kawasaki Racing" rindās 2022. gadā brauks norvēģis Kevins Horgmo, kurš ir aizvadītās sezonas Eiropas vicečempions EMX250 klasē.

Izmantotie resursi:
MX Vice - Motocross / Supercross / MXGP /...

     [+] [-]

, 2021-12-07 20:23, pirms 2 gadiem
Rupnīcas komandās arvien mazāk brīvu vietu.

     [+] [-]

, 2021-12-07 21:04, pirms 2 gadiem
Domājams, ka Kawasaki tāpat visas olas liek Fevrē groziņā, viss, ko viņi vēlas top 10 braucēju, kurš reizi pa reizei epizodiski var uzlēgt augstāk par savu pakaļu un patraucēt konkurentiem, mazliet tos aizkavēt utt.
Fevrē ar katru gadu brauc aizvien mierīgāk un stabilāk, ja veselība pāris gadus noturēsies, domājams tituls tur ir pat ļoti iespējams.
Bet prieks, ka komandas komplektē komandas, ka cīņa būs ne tikai star individuālistiem bet arī starp komandām... Galvenais veselību visu komandu līderiem!
Jonass būtu labāks par Vatsonu Domājams, ka arī lētāks.

     [+] [-]

, 2021-12-07 21:44, pirms 2 gadiem
Lielākais karuselis būs starp KTM,Gas Gas un Husqarna

     [+] [-]

, 2021-12-08 09:07, pirms 2 gadiem
Easton77 rakstīja: Lielākais karuselis būs starp KTM,Gas Gas un Husqarna
KTM paliek Herlings, Prado brauks ar GasGas, Jonass un Bogers brauks ar Husqvarna rūpnīcas motociklu pašreizējās komandas Standing Construct sastāvā. Tādas ir aptuvenās neoficiālās runas par nākošo sezonu.