Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Viens no MX2 favorītiem traumas dēļ izlaidīs sezonas sākumu

Juris Grīns
Juris Grīns

Viens no MX2 favorītiem traumas dēļ izlaidīs sezonas sākumu
Liams Evertss. Foto: Red Bull KTM Factory Racing

Beļģu motosportists Liams Evertss, būdams viens no galvenajiem favorītiem uz pasaules motokrosa čempiona titulu MX2 klasē, treniņa laikā iedzīvojies traumā un būs spiests izlaist pirmo posmu.

"Red Bull KTM Factory Racing" komandas braucējs trešdien treniņbraucienu laikā Vācijā, Grevenbroihas trasē piedzīvoja kritienu, kā rezultātā lauza īkšķi. Viņam jau veikta operācija, bet kādu laiku uz motocikla sēsties nebūs iespējams.

Kritiens esot bijis nenozīmīgs, bet sportists pēc tam sūdzējies par sāpošu īkšķi. Slimnīcā veiktajā pārbaudē secināts, ka tas ir lauzts. Tās pašas dienas pēcpusdienā tika izdarīta nepieciešamā operācija.

Tiek ziņots, ka bez braukšanas nāksies iztikt vismaz četras nedēļas. Tā kā jau 10. martā ir pirmais pasaules čempionāta posms Argentīnā, šīs sacensības viņam ies secen. Uz jautājuma zīmes ir arī otrais posms 24. martā Spānijā, taču tur Evertss jau varētu iziet uz starta.

Šonedēļ sportistam bija paredzēts startēt Anglijā notiekošajā "Hawkstone International" motokrosā. Pirms tam viņš guva uzvaru Itālijas čempionāta sacensībās Mantovā, kā arī otro vietu pagājušajā nedēļā notikušajā Francijas starptautiskajā motokrosā Somerjē trasē.

Iepriekšējā sezonā Evertss guva ceturto vietu pasaules čempionāta MX2 klasē un šogad noteikti pieskaitāms favorītiem.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...