Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Stupelis gūst nopietnu traumu; sezona, iespējams, beigusies

Stupelis gūst nopietnu traumu; sezona, iespējams, beigusies
Kaspars Stupelis
Foto: Smouchis' Pix

Trīskārtējais pasaules čempions, latviešu motokrosa kantētājs Kaspars Stupelis guvis nopietnu savainojumu, kas, visticamāk, liegs sportistam startēt šajā sezonā.

Kā ziņo vairāki avoti, tad Stupelis pagājušajās brīvdienās iedzīvojies nopietnā ceļgala savainojumā. Pirmdien sportists Latvijā esot apmeklējis ārstus, kur tika veiktas padziļinātas pārbaudes. Pēc pārbaudēm tika secināts, ka sportists esot pārrāvis krusteniskās saites, kā arī nopietni esot savainojis iekšējo un, visticamāk, arī ārējo menisku.

Jau drīzumā sportistam tiks veikta operācija. Pēc šī brīža prognozēm rehabilitācija ilgšot apmēram pusgadu, kas nozīmē to, ka šī sezona, visticamāk, Kasparam ir beigusies.

Lai arī pats sportists vēl nekādu oficiālu paziņojumu nav sniedzis, viņa Facebook profilā daudzi fani un sportisti uzmundrina braucēju un vēl viņam ātru atveseļošanos.

Atgādināsim, ka 2015.gadā Stupelis kopā ar nīderlandieti Etjēnu Baksu pēc trim gadiem pasaules vicečempionu godā beidzot triumfēja pasaules čempionāta kopvērtējumā. Taču pēc sezonas Bakss paziņoja, ka šogad startēs kopā ar savu brāli Robiju. Vēlāk Stupelis paziņoja, ka šogad viņš būs Beļģijas pilota Bena Adriansena kantētājs.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/zijspantea...

Slēpts komentārs: zigiss

  +7 [+] [-]

, 2016-03-22 23:13, pirms 9 gadiem
zigiss rakstīja: gan jau brauks (cerams). skriet (baskets/futbols) nevar pusgadu, bet braukt ar moci gan jau varēs krietni ātrāk, īpaši zinot cik mūsējie lieli "širmoviki"(pozitīvi)..
Kaspars kantē nevis brauc. 2 dažādas lietas.
Salīdzinoši ar kantēšanu futbols un baskets ir pilnīgi nekas.

  +2 [+] [-]

, 2016-03-22 23:17, pirms 9 gadiem
Interesanti ka Karro līdzīgu traumu izārstē 2 mēnešos, vot to es nesaprotu kā to var dabūt gatavu!

Bet nu Kasparam izturību, viņš jau spēcīgs puika, tiks uz kājām atpakaļ un mauks ka prieks

  +1 [+] [-]

, 2016-03-22 23:46, pirms 9 gadiem
Līdzjūtība Lieliskajam sportistam.Bet optimistiskajiem faniem diemžēl maz cerību.Tā ir pārāk nopietna trauma ,un tieši kantētājam.

  -2 [+] [-]

, 2016-03-23 06:56, pirms 9 gadiem
gurkis18 rakstīja: Kaspars kantē nevis brauc. 2 dažādas lietas.
Salīdzinoši ar kantēšanu futbols un baskets ir pilnīgi nekas.
Un ir vērts?

  -1 [+] [-]

, 2016-03-23 08:14, pirms 9 gadiem
Jeb kurš basketbolists,vai futbolists būtu ar siksnām jāpiesien,lai neizkristu no kulbas.
Kaspi veseļojies!

     [+] [-]

, 2016-03-23 08:15, pirms 9 gadiem
Instagram kontā ir šī ziņa ar visām kājām. Skats nav no labākajiem.

     [+] [-]

, 2016-03-23 08:28, pirms 9 gadiem
Domāju ka šogad ar beļģi būtu reāli čempiontitils, bet nu neko vairs... Jau 30+ gadi un kantetājam kājas ir viss svarīgākais. Nu jācer ka spēs vēl kādu sezonu nomaukt.... Veselību kasi...