Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Viens no EMX250 līderiem Osterhagens nākamgad startēs MX2 klasē

Juris Grīns
Juris Grīns

Viens no EMX250 līderiem Osterhagens nākamgad startēs MX2 klasē
Hākons Osterhagens. Foto: mxgp.com

Talantīgais norvēģu motosportists Hākons Osterhagens nākamajā sezonā uz pilnu slodzi startēs pasaules motokrosa čempionātā, pārstāvot "JM Honda" rūpnīcas komandu.

Līdzšinējās sezonās Osterhagens "Fantic" rūpnīcas braucēja statusā sastādījis konkurenci arī brāļiem Reišuļiem, taču traumu dēļ nav izdevies pacīnīties par augstākajām vietām kopvērtējumā.

2021. gadā viņš sākotnēji pretendēja uz Eiropas čempiona titulu EMX125 klasē, kur bija uzvarējis trijos no pirmajiem četriem posmiem un kļuvis par kopvērtējuma līderi. Tomēr trauma liedza turpināt cīņu. 2022. gadā Osterhagens pārgāja uz EMX250 klasi, parādīja visai labu veikumu un debijas sezonā sasniedza septīto vietu kopvērtējumā.

Arī šogad viņa plāns bija aizvadīt pilnu sezonu šajā kategorijā, kā arī aizvadīt dažas sacīkstes pasaules čempionātā MX2 klasē. Tomēr traumas atkal izjauca cerētos plānus. Izdevās piedalīties vien trīs posmos EMX250 klasē, vienreiz finišējot pirmajā trijniekā, kā arī divus posmus MX2 klasē.

Nākošgad Osterhagens pāries uz "JM Honda" vienību un aizvadīs pilnu MX2 sezonu. MXGP klasē komandu pārstāvēs beļģis Brents van Doninks, kurš tajā brauca jau līdz šim, bet aizvadītās sezonas otro pusi izlaida savainojuma dēļ.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...