Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Revo" plāni sabrūk, Bogerss uz nākamo MXGP sezonu paliek bez komandas

Juris Grīns
Juris Grīns

"Revo" plāni sabrūk, Bogerss uz nākamo MXGP sezonu paliek bez komandas
Braiens Bogerss. Foto: mxgp.com

Motokrosa komanda "Revo" dažus gadus pavadīja ārpus pasaules čempionāta, taču uz nākamo sezonu bija ieplānojusi sadarbōibu ar "GasGas Racing", kā arī par braucēju nolīgusi Braienu Bogersu. Tagad šie plāni lemti neveiksmei.

Pirms pāris nedēļām komanda bija spiesta konstatēt lielas finansiālās problēmas, ko atrisināt nav izdevies, tāpēc tagad paziņots par nestartēšanu pasaules motokrosa čempionātā 2024. gada sezonā.

Startiem MXGP klasē "Revo" vienība bija nolīgusi Braienu Bogersu, kurš iepriekšējās sezonās bija Paula Jonasa pārinieks "Standing Construct" motokrosa komandā. Tāpat startiem zemākās kategorijās bija apstiprināti Billijs Eskjū un Ītens Leins, kura tēvs ir komandas līdzīpašnieks Marks Makenzijs.

"Revo" galvenais īpašnieks un vadītājs ir Sems Jeitss, kurš kopā ar Makenziju izmēģināja dažādus veidus, kā rast finansējumu, lai atgrieztos pasaules čempionātā. Tomēr plānus nebūs iespējams īstenot, vismaz ne pagaidām.

Ņemot vērā, ka vairums komandu braucējus jau apstiprinājušas, Bogersam nāksies papūlēties, lai rastu sev vietu uz starta nākamajā sezonā. Ņemot vērā viņa pieredzi MXGP, jādomā, ka tas varētu izdoties.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

     [+] [-]

, 2023-12-21 15:06, pirms 7 mēnešiem
Interesanti, ka vairākām rūpnīcas komandām MXGP tikai viens braucējš kā KTM, Gas Gas, Husqarna, bet 2023.gada sezona Bogersam bija vāja, lai būtu reāls kandidāts kādai no šīm.