Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Norvēģu sportists Rīgā izpildīs salto ar sniega motociklu

Juris Grīns
Juris Grīns

Norvēģu sportists Rīgā izpildīs salto ar sniega motociklu
Foto: mastersofdirt.com

Jau pēc nedaudz vairāk nekā vienas nedēļas "Arēnā Rīga" norisināsies moto frīstaila šovs "Alex un viņa draugi", kurā pirmo reizi Latvijā norvēģu sportists Josteins Stenbergs izpildīs atmugurisko salto ar sniega motociklu.

Stenbergs ir dzimis 1976. gadā Norvēģijā, bet kopš 2009. gada ir viens no prestižā frīstaila šova "Masters of Dirt" dalībniekiem. Stenbergs guvis neskaitāmas uzvaras dažādos pasākumos un piedalījies arī "X-Games" sacensībās.

Šis sportists ir sniega moču zvaigzne un tiek izcelts kā paraugs dažādos šovos jau vairākus gadus. Lecot ar savu sniega moci līdz pat griestu spārēm, Stenbergs burtiski ir auksts kā ledus un nekad nestreso. Bieži vien, lai piedalītos šovā, viņš gatavs mēros tūkstošiem kilometrus un vienmēr ir gatavs izaicinājumiem. Stenbergs dara jebko, lai pierādītu savu meistarklasi jauniem skatītājiem visā pasaulē.

Jau vēstīts, ka pasākumā "Alex un viņa draugi" varēs vērot darbībā Latvijas vienīgo profesionālo FMX braucēju Mārtiņu Aleksandroviču ar paša radītu motofrīstaila šovu, taču, kā var noprast pēc nosaukuma, viņš nebūs vienīgais vakara šovmenis. Pārgalvīgu un neticamu triku piekritēji pirmo reizi Latvijā varēs vērot arī salto ar sniega motociklu un kvadriciklu, kā arī dažādus trikus ar motocikliem ārvalstu un pašmāju meistaru izpildījumā.

Viens no pasākuma dalībniekiem būs Latvijas strītbaiku frīstaila profesionālis Jānis Rozītis. Tāpat pasākumā uzstāsies Gacho, taču šoreiz viņa rokās nebūs mikrofons, bet gan BMX baiks, ar ko populārais mūziķis rādīs savus trikus. Pasākumā uzstāsies arī BMX frīstaila profesionālis Viktors Kronbergs, kurš ir atguvies no pērn festivālā "Ghetto Games" gūtās traumas.

Josten Stenberg Arena Rīga from WFCABaltika on Vimeo.