Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Spēcīgās vētras dēļ Lielbritānijas MXGP posms tiek pārcelts

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Spēcīgās vētras dēļ Lielbritānijas MXGP posms tiek pārcelts
Foto: MXGP

Diemžēl spēcīgās vētras dēļ šajā nedēļas nogalē plānotais Lielbritānijas MXGP posms pārcelts uz nākamo nedēļu.

Lielbritāniju piektdien skārusi spēcīga vētra ''Eunice''. Apvienotās Karalistes galvaspilsētā Londonā pirmo reizi tika izsludināts “sarkanais” brīdinājums. Tas ir augstākās pakāpes brīdinājums, kas paredz reālus draudus cilvēku dzīvībai.

Sacensības bija plānots aizvadīt “Matterley Basin” trasē Vinčesteras apkaimē, taču, kā sestdien informē sacensību rīkotāji, tad vētras "Eunice" izraisīto slikto laikapstākļu dēļ sacensības tiks pārceltas uz nākamo nedēļas nogali.

Foto: MXGP

''Neraugoties uz mūsu pūlēm un pēc vairākkārtējām tikšanās reizēm ar Hempšīras stratēģiskās plānošanas grupu, kuras sastāvā ir Vinčesteras grāfistes padome, policija un vides veselības dienests, tika izdots valdības brīdinājums sakarā ar spēcīgām vēja brāzmām, kas tika piedzīvotas vakar un, pēc prognozēm, turpināsies visu nedēļas nogali,” teikts oficiālajā paziņojumā.

''Visu iesaistīto pušu galvenās rūpes ir visu pasākuma apmeklētāju, braucēju, komandu, darbinieku un nozares pārstāvju veselība un drošība.''

Foto: MXGP

Lielbritānijas MXGP tiek pārcelts uz nākamo nedēļas nogali, un sacensības notiks 26.-27. februārī. Organizatori vēsta, ka visas biļetes, kas iegādātas uz šo nedēļas nogali, būs derīgas arī uz nākamo nedēļu.

Posma pārcelšana uz nākamo nedēļu ir laba ziņa Paulam Jonasam. Atgādināsim, ka sagatavošanas procesā sportists savainojis roku un, kā portālam ''Sportacentrs.com'' nesen atzina Jonass, tad viņš sezonas pirmajam startam nav gatavs uz 100%. "Ziemas periodā Pauls labi pastrādāja ar fizisko, bet, kad sāka braukt ar moci, parādījās problēma ar rokas locītavu. Attiecīgi pēdējās trīs nedēļas ar motociklu viņš nav braucis, līdz ar to gatavība šim posmam var nebūt uz visiem 100 %. Baigos brīnumus no Paula pirmajā posmā prasīt nebūtu prātīgi. Viņš centīsies braukt, lai redzētu, kā tā roka jutīsies šajā slodzē”, piektdien ziņoja Latvijas Motosporta federācijas (LAMSF) motokrosa komisijas vadītājs Kristers Serģis.

Foto: MXGP

Kā redzams fotogrāfijās no norises vietas, tad vētra diezgan nopietni skārusi arī servisa zonu, kur ir cietušas gan komandu nojumes, gan arī cits inventārs.

     [+] [-]

, 2022-02-19 13:10, pirms 3 gadiem
Tas Jonasam pa labu.

     [+] [-]

, 2022-02-19 14:30, pirms 3 gadiem
Tieši tā, Paulam šis nāk par labu, varēs ilgāk roku atpūtināt.

     [+] [-]

, 2022-02-19 22:23, pirms 3 gadiem
https://docs.google.com/forms/d/e/1...

MXGP Fantasy