Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Ferandiss traumas dēļ izlaidīs Amerikas superkrosa čempionāta posmu Indianapolisā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Ferandiss traumas dēļ izlaidīs Amerikas superkrosa čempionāta posmu Indianapolisā
Dilans Ferandiss
Foto: five-gloves.com

Nākamo Amerikas superkrosa čempionāta posmu traumas dēļ izlaidīs Dilans Ferandiss, vēsta ārvalstu mediji.

Franču motosporta zvaigzne iepriekšējā posmā pieļāva kļūdu, kura lika otro braucienu beigt priekšlaicīgi. Sacensību kopvērtējumā viņš ierindojās 19. pozīcijā un pēc brauciena nomierinošu, bet ne pārāk iepriecinošu vēsti paziņoja komandas menedžeris Džeremijs Kokers: ''Dilanam viss ir labi. Viņš ne pārāk veiksmīgi piezemējās un ir savainojis plaukstas locītavu, taču viņam viss būs kārtībā.''

''Diemžēl, bet es nevarēšu startēt Indianapolisas posmā šonedēļ. Detroitas posma galvenajā braucienā es piezemējos pirms nosēdiena un uz priekšējo ratu. Es nenokritu, taču manas labās plaukstas locītava absorbēja visu sitienu. Rentgens uzrāda, ka nekas lauzts nav, taču posmā startēt es nevarēšu. Sāpes ir pārāk lielas un tās neļauj man braukt ar motociklu tādā līmenī kā es spēju. Sezonas pirmā puse ir bijusi ļoti sarežģīta un man ir žēl, ka neesmu bijis spējīgs parādīt visu uz ko esmu spējīgs, taču tā ir daļa no motokrosa. Esmu priecīgs, ka man apkārt ir lieliska komanda un atbalstoši cilvēki šajā grūtajā laikā,'' sociālajos tīklos pēcāk rakstīja Ferandiss.

Ferandiss ar 141 punktu atrodas kopvērtējuma astotajā pozīcijā. No tuvākajiem konkurentiem Muskvina un Sekstona viņš atpaliek par 23 punktiem, bet no līdera Tomaka par 88.

Detroitas posmā smagus kritienus piedzīvoja vairāki braucēji. Iepriekš jau informējām, ka Čeiss Sekstons, Džeisons Andersons un Kūpers Vebs ir paziņojuši, ka nākamo posmu neizlaidīs.

Nākamais posms paredzēts 19. martā, Indianapolisā. Iepriekš informējām, ka no Amerikas superkrosa čempionāta uz nenoteiktu laiku ir izstājusies motokrosa zvaigzne Kens Rokzens.

Amerikas superkrosa čempionāta kopvērtējums

VietaBraucējsMotociklsPunkti
1.Eli TomaksYamaha229
2.Džeisons AndersonsKawasaki187
3.Malkolms StjuartsHusqvarna187
4.Džastins BarsijaGasGas184
5.Kūpers VebsKTM173
6.Čeiss SekstonsHonda164
7.Marvins MuskvinsKTM164
8.Dilans FerandissYamaha141
9.Kens RokzensHonda133
10.Dīns VilsonsHusqvarna119

Izmantotie resursi:
https://racerxonline.com/2022/03/16...