Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jaunā "Triumph" rūpnīcas komanda paziņo sastāvu MX2 sezonai

Juris Grīns
Juris Grīns

Jaunā "Triumph" rūpnīcas komanda paziņo sastāvu MX2 sezonai
"Triumph" MX2 komandas braucēji. Foto: Monster Energy Triumph Racing

No nākamā gada startus pasaules motokrosa čempionātā uzsāks "Triumph" rūpnīcas komanda, kas jau paziņojusi braucējus pirmajai sezonai.

2025. gadā gaidāma "Triumph" ienākšana MXGP klasē, bet 2024. gadā rūpnīca jau būs pārstāvēta MX2 kategorijā. Ar 250cc motociklu pilnu sezonu aizvadīs Mikels Hārups un Kamdens Maklellans.

Par komandas galveno sponsoru kļuvis enerģijas dzērienu ražotājs "Monster Energy". Līdz ar to vienības oficiālais nosaukums būs "Monster Energy Triumph Racing".

MX2 klasē Hārups startē jau kopš 2019. gada un šajā laikā aizvadījis 56 posmus, līdz ar ko var lepoties ar cienījamu pieredzi. Šogad dānis sezonas pirmo pusi aizvadīja "WZ Racing" komandā, startējot ar KTM motociklu un regulāri pretendēja uz "Top 10", taču savainojuma dēļ sezonas otro daļu izlaida. Savukārt 2022. gadā Hārups četras reizes iekļuva pirmajā trijniekā un sezonu pabeidza septītais.

Maklellans 2022. gadā ieguva ceturto vietu Eiropas čempionātā EMX250 klasē, pērn debitēja MX2 pasaules čempionātā, taču savainojuma dēļ pirmie seši posmi viņam gāja secen. Startējot "JM Honda Racing" sastāvā, Dienvidāfrikas Republikas pārstāvis pēc tam praktiski vienmēr iekļuva punktos, regulāri finišējot "Top 10" un dažkārt pretendējot arī uz pirmo piecinieku. Kopvērtējumā tas palīdzēja pakāpties līdz 13. vietai.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...