Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Tartu ar savu FMX programmu uzstāsies Mārtiņš Aleksandrovičs

Juris Grīns
Juris Grīns

Tartu ar savu FMX programmu uzstāsies Mārtiņš Aleksandrovičs
Mārtiņš Aleksandrovičs
Foto: superkauss.lv

Sestdien Tartu ar savu motofrīstaila šovu uzstāsies latviešu FMX zvaigzne Mārtiņš Aleksandrovičs.

Vēl pirms padsmit dienām Valmierā, ''Monster Energy Superkauss'' atklāšanas posmā daudzus skatītājus pārsteidza Mārtiņš Aleksandrovičs, kurš izgāja uz starta ''Senioru'' klasē. Ir interesanti redzēt Alex sniegumu trasē, taču nevienam vairs nav noslēpums, ka viņa īstā aizraušanās, izaicinājumi un mērķi ir saistīti ar motokrosa frīstailu... Progress, kuram esam bijuši aculiecinieki ir milzīgs un Alex parādītais sniegums ''uz rampas'' vienaldzīgu nevar atstāt nevienu!

Labā ziņa visiem, kuri plāno apmeklēt Tartu posmu sestdien - ''Lange'' motokompleksā būs iespēja ne tikai vērot aizraujošas cīņas par uzvaru Superkauss klasēs, bet arī Aleksandroviča frīstaila šovu! Nepārprotami, tas dienu padarīs vēl krāšņāku un piesātinātāku!

"Tikko aizvadīju treniņsesiju, viss izdevās lieliski un esmu gatavs Tartu," stāsta Mārtiņš Aleksandrovičs, kurš pazīstams arī kā "Alex 801". "Tur ir izveidots lielisks motokomplekss, bet frīstaila šovs vēl nekad nav noticis. Cerams, ka igauņi būs sabūvējuši visas tehniskās štelles un ja būs labs laiks, tad parādīs viņiem un letiņiem, kas aizbrauks, ko nozīmē FMX! Tiekās sestdien!"

Izmantotie resursi:
Superkauss