Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Stāmerienā šogad atgriezīsies ''Dimantu Kauss'' stadiona motokrosā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Stāmerienā šogad atgriezīsies ''Dimantu Kauss'' stadiona motokrosā
Foto: Stāmerienas Motoparks Dimanti/Facebook

Pēc divu gadu pārtraukma, Stāmerienā atgriezīsies motoru rūkoņa. Motoparkā ''Dimanti'' šī gada 8. jūnijā notiks jau septītais ''Dimantu Kauss'' stadiona motokrosā.

Ja ziemas periodā ''Dimantos'' bija pieejama kameru šļūkšanas trase, tad vasarai tuvojoties, virsroku ņem motokross. Oficiālās klases un sacensību grafiks gan vēl nav izziņots. Pagaidām, ir zināms vien fakts, ka sacensības notiks 8. jūnijā, kas netipiski motokrosam ir trešdiena.

Pieejamā informācija liecina, ka arī sacensību sākums ir paredzēts vien vakarpusē - plkst. 17:00. Organizatori gan visu precizēs, sacensībām tuvojoties.

Pēdējo reizi ''Dimantu Kauss'' stadiona motokrosā norisinājās 2019. gada 19. maijā. Toreiz uz startu devās 104 sportisti. Prestižākajā MX klasē uzvaras laurus plūca Matīss Karro, kurš pērn paziņoja par profesionālās motokrosa karjeras beigšanu. Tas nozīmē, ka ''Dimantu Kausā'' tiks kronēts jauns čempions.