Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Force majeure" dēļ Baltijas kausa sacensības motokrosā tiek pārceltas uz 21.aprīli

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Force majeure" dēļ Baltijas kausa sacensības motokrosā tiek pārceltas uz 21.aprīli
Latvijas Motosporta federācija
Foto: lamsf.lv

Starpvalstu motokrosa „Baltijas jūras Izaicinājuma Kauss” organizators Baltijas Kausa Fonds (BKF) informē par to, ka lietus apstākļu dēļ motokrosa sacensības, kurām pēc plāna bija jānotiek 13. aprīlī, tiek pārceltas uz 21. aprīli.

BKF komanda, spītējot ziemai, reāli ir spējusi paveikt nereālu darbu, sagatavojot mototrasi sacensībām. Lai trase būtu reāli braucama, no tās tika novākts sniegts un ledus, uzvedot aptuveni 3000 kubikmetru sausas smilts grunts. Darbi notika līdz piektdienas pusnaktij, un mērķis tika sasniegts.

Skarbā realitāte sākās naktī uz sestdienu reizē ar lietu. Šobrīd situācija ir tāda, ka kaut arī trase ir nolīdzināta un bez špūrēm, tomēr grunts ir salijusi. Diemžēl šobrīd atrodamies "force majeure" situācijā, kuras dēļ trasē rīkot sacensības tagad nebūtu prāta darbs.

Apstākļu diktēts lēmums tālākai rīcībai ir sekojošs... "Force majeure" apstākļu dēļ (smagi pielijusi trase) BKF 13. aprīļa rītā bija spiests pieņemt lēmumu par sacensību atcelšanu sestdien. Sākotnēji tika pieņemts lēmums rīkot tās svētdien 14. aprīlī, kad laika prognoze solīja labākus laika apstākļus. Diemžēl, laika prognoze naktī uz svētdienu atkal sola lietu. Ņemot augstāk minēto, organizators ir spiests Baltijas jūras Izaicinājuma Kausa sacensības atsaukt, pārceļot uz 21. aprīli.

Ieejas biļešu cenas - demokrātiskas:
- bērniem līdz 7 g.v un Latvijas invalīdiem bez maksas,
- bērniem līdz 12 g.v. un Latvijas pensionāriem Ls 3,
- pārējiem Ls 5,
- auto stāvlaukums pie trases Ls 2.

Izmantotie resursi:
Baltijas Kausa Fonda direktors Salvis Freimanis, lamsf.lv

     [+] [-]

, 2013-04-13 16:43, pirms 11 gadiem
Paarcelts uz 20.apriili

     [+] [-]

, 2013-04-14 18:32, pirms 11 gadiem
Lietuvas posms svētdien 21.aprīlī nenotiks Ķegumā, ja trase būs braucama?