Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Siguldā turpināsies sacīkstes Nacionālajā kausā motokrosā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Siguldā turpināsies sacīkstes Nacionālajā kausā motokrosā
LaMSF publicitātes foto

Veiksmīgi ir aizvadīti Nacionālā kausa četri posmi, bet nākamais norisināsies jau sestdien, 13. jūlijā, Siguldā, “Ozolkalnu” mototrasē. Šī būs sestā reize un trešais gads pēc kārtas, kad Siguldā “Ozolkalnu” mototrasē notiks spraigas un aizraujošas cīņas. Sportisti jau aktīvi gatavojas, dodas uz treniņiem un atzīst, ka trase kopumā sagatavota ļoti laba.

Sacensību organizators Reginalds Kārkliņš pastāstīja, ka trasē lielas izmaiņas nav veiktas. Protams, ir šis tas pielabots un uzlabots. ''Sportisti brauc, trenējas un viņiem patīk. Trases segums ir dažāds – ir gan cietākas, gan mīkstākas vietas. Tas ir mainīgs. Trasē ir ierīkota laistīšanas sistēma, kas uzlabo trases kvalitāti sausā laikā. Ir viss, kas nepieciešams labam motokrosam,” saka organizators.

Sacensībās būs aproču sistēma – sacensību organizators izsniedz katram sportistam vienu aproci, vienu aproci mehāniķim un vienu aproci līdzbraucējam, kura dod tiesības atrasties mehāniķu zonā. ''Tā grupa, kas attiecīgi startēs, tas grupas mehāniķi tiks mehāniķu zonā. Būs arī loterija skatītājiem. Sportistiem iesaku “nebaidīties” no trases. Sacensībās būs “foršas”, jo vairāk sportistu atbrauks, jo interesantāk būs gan pašiem braucējiem, gan skatītājiem. Visi laipni aicināti 13. jūlijā uz motokrosu Siguldā,” saka Reginalds Kārkliņš.

MX Pro klasei naudas balvu fonds 1600,- eiro no “MZ Būve”. TOP3 ātrākie amatieru “A grupas” uzvarētāji saņems naudas balvu no “R.V. Recruitment”. Šis uzņēmums visas sezonas garumā ātrākajiem amatieru “A grupas” TOP3 uzvarētājiem dāvinās naudas balvas.

Sacensības tiks aizvadītas šādās klasēs: MX50J, MX50V, MX65J, MX65V, MX85J, MX85V, PITBIKE MX, MX ZERO, MX D, MX C, MX B, MX A, MX PRO

Pirmais starts: plkst. 9:30.

Ieeja: 8,- eiro.

Bērniem līdz 10 gadu vecumam, pensionāriem un cilvēkiem ar invaliditāti ieeja: bez maksas.

Sacensību nolikums un Reģistrācija.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre)