Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Trešdien tiks atklāta Mārupes kausa izcīņa mini motokrosā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Trešdien tiks atklāta Mārupes kausa izcīņa mini motokrosā
Jaunie motobraucēji Mārupes mini motokrosā. Foto: rezekne.lv

Trešdien tiks atklāta ikgadējā Mārupes kausa izcīņa mini motokrosā. Šosezon šajā motokrosa seriālā paredzēti pieci posmi.

Sacensības nemainīgi norisināsies trešdienā un tās ir, galvenokārt, veltītas jauno motosportistu attīstībai. Sportisti par godalgām cīnīsies MX50, MX65, MX85, MX125, MX2, MX Dāmas un Zelta Mopēds ieskaitēs.

Jāpiemin, ka sacensībās startēs tikai jaunieši. Mazākās klases tiks sadalītas divās daļās - jaunākajos un vecākajos braucējos. Sadalīšana gan nenotiks pēc vecumiem, bet gan pieredzes motokrosā.

Sacensības ritēs pēc slīdoša grafika un, pagaidām, tām pieteikti vien vienpadsmit sportisti, no kuriem viena ir dāma. Sportistu reģistrācija gan ir atvērta arī sacensību dienā, tāpēc spriest par dalībnieku skaitu vēl ir priekšlaicīgi. Kvalifikācija sāksies vien plkst. 14:00, bet pirmais starts 16:15. Skatītājiem ieeja ir bez maksas.

Mārupes kausa izcīņa mini motokrosā

Datums
15.jūnijs
6.jūlijs
3.augusts
24.augusts
25.septembris

Izmantotie resursi:
https://www.lamsf.lv/