Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kairolī kļūst par deviņkārtējo motokrosa čempionu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Kairolī kļūst par deviņkārtējo motokrosa čempionu
Antonio Kairolī līksmo
Foto: www.mxlarge.com

Pasaules motokrosa čempionāta Nīderlandes posmā MXGP klasē par deviņkārtējo čempionu tika kronēts itālis Antoni Kairolī.

MXGP klasē kvalifikācijā uzvarēja Džefrijs Herlingss ("Red Bull KTM Factory Racing"), kuram tobrīd bija tikai teorētiskas izredzes uz titulu. Holandietis komandas biedram Antonio Kairoli, kurš kvalifikācijā krita un finišu šķērsoja desmitais, bija 96 punktu pārsvars.

Pirmajā braucienā no starta kā līderis aizgāja Kairolī, taču 11. aplī viņu apdzina Herlings, kurš arī beigās izcīnīja uzvaru. Otrais finišēja Kairolī, bet trešais palika Maks Anstijs, kurš trešo vietu izrāva pēdējā aplī. Jāpiebilst, ka līdz sestajam aplim otrajā vietā turējās Tims Gajsers, taču tad sportists krita un izstājās. Pateicoties šai otrajai vietai, Kairolī kļuva par deviņkārtējo motokrosa čempionu.

Otrajā braucienā pēc pirmā apļa līderis bija Maksimiljans Nagls, taču jau otrajā aplī viņu apdzina Herlings, kurš arī beigās izcīnīja pārliecinošu uzvaru, Naglu apsteidzot par 34 sekundēm. Trešais – Romēns Febrs. Kairolī otrajā braucienā finišēja sestais, lai arī trīs apļus pirms brauciena beigām viņš bija trešais, taču pēc kritiena viņš atkrita uz sesto pozīciju.

Sezonas noslēdzošais posms pēc nedēļas tiks aizvadīts Francijā.

Kopvērtējums:

V.BraucējsValstsMotocikls
1 .Cairoli A.ITAKTM710
2 .Herlings J.NEDKTM627
3 .Paulin G.FRAHUS571
4 .Desalle C.BELKAW544
5 .Gajser TimSLOHON485
6 .Febvre RomainFRAYAM479

  +1 [+] [-]

, 2017-09-10 22:22, pirms 7 gadiem
nakamajaa posmaa liksmoss PJ...