Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pasaules motokrosa čempionāts turpinās Spānijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Pasaules motokrosa čempionāts turpinās Spānijā
Pauls Jonass. Foto: MXGP

11. un 12. maijā Spānijā, Galīcijā, ātrajā Lugo mototrasē norisināsies pasaules čempionāta sestais un Eiropas čempionāta (EMX125 klasei) ceturtais posms motokrosā.

Spānijā MXGP klasē startēs Pauls Jonass (“Standing Construct Honda MXGP team”) un EMX125 klasē Markuss Ozoliņš (privāti).

Pēc iepriekšējā posma Portugālē, kurā Pauls Jonass pēc smagām dubļu cīņām svinēja savu pirmo MXGP klases uzvaru, notika izmaiņas šīs klases kopvērtējumā. Pēc pieciem Pasaules čempionāta posmiem šobrīd līdera pozīcijā ar 252 punktiem ir Tim Gajser, otrais Jorge Prado, kurš līdz šim ir ieguvis 238 punktus, trešais Romain Febvre ar 220 punktiem, ceturtais Jeffrey Herlings, kura kontā patlaban ir 198 punkti un Pauls Jonass ar iegūtiem 192 punktiem, kurš pēc stabiliem startiem noslēdz MXGP klases TOP5.

EMX125 klases sportists Markuss Ozoliņš (privāti) pēc pirmajiem trīs Eiropas čempionāta posmiem, ieņem 11. vietu.

Sestdien, notiks MXGP kvalifikācijas brauciens un EMX125 pirmais brauciens, bet svētdien, EMX125 otrais brauciens un MXGP klases divi finālbraucieni. Aicinām sekot līdzi GO3 sporta kanālā, kurā tiks translēta Pasaules čempionāts motokrosā MXGP klase.

8. – 9. jūnijā Latvijā, Ķegumā mototrasē “Zelta Zirgs” norisināsies Pasaules čempionāta devītais un Eiropas čempionāta (EMX125 un EMX250) sestais posms motokrosā.

Biļetes iepriekšpārdošanā: https://latviamxgp.com/

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna
LaMSF preses sekretāre