Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Mucenieks turpina rehabilitāciju, komandā ienāk jauns blakusvāģu braucējs

Juris Grīns
Juris Grīns

Mucenieks turpina rehabilitāciju, komandā ienāk jauns blakusvāģu braucējs
Didzis Gorbenko un Lotārs Aleksejevs. Foto: Team191

Pagājušajā nedēļas nogalē blakusvāģu motokrosa komanda "Team191" Lietuvā aizvadīja pirmās sacensības 2019. gada sezonā. Jauna sezona nāk ar izmaiņām "Team191" sastāvā, tādēļ komanda paziņojusi, ka šajā sezonā tās sastāvu papildinās Lotārs Aleksejevs.

Lotārs ar motokrosu sāka nodarboties 2012. gadā, bet pavisam nopietni šim sporta veidam pievērsās 2014. gada beigās, kad tika nopirkts lielais blakusvāģis. 2016. gadā Aleksejevs debitēja pasaules čempionātā blakusvāģiem, startējot ar vācu pilotu Silvio Sencu. Lotāra līdz šim labākais rezultāts Latvijas čempionātā ir piektā vieta, taču, kā apgalvo pats sportists, "visi lielie sasniegumi ir tikai priekšā".

Arī komandas vienošanās ar Elviju Mucenieku joprojām ir aktuāla, taču sportista veselības stāvoklis šobrīd vēl neļauj iesaistīties sacensībās. Jāļauj Elvijam kārtīgi sadziedēt brūces, lai brīdī, kad sportists jutīsies pietiekoši labi, varētu uzsākt kopīgu braukšanu. Šobrīd Elvijs komandai palīdz kā padomdevējs un treneris.

Arī Didža Gorbenko veselība uzlabojas, taču joprojām tiek aktīvi apmeklēts fizioterapeits, kā arī veiktas dažādas procedūras, lai kāja ātrāk atgūtos pēc smagās traumas. Neskatoties uz to, komanda jau ir uzbraukusi pirmos, mierīgos treniņus, lai gūtu nepieciešamo adrenalīna devu.

Izmantotie resursi:
Didža Gorbenko blakusvāģu ekipāža 191