Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lorenso: "Doviciozo visu laiku cenšas mani morāli iedragāt"

Juris Grīns
Juris Grīns

Lorenso: "Doviciozo visu laiku cenšas mani morāli iedragāt"
Horhe Lorenso
Foto: EPA/Scanpix

Trīskārtējais "MotoGP" pasaules čempions Horhe Lorenso intervijā "Movistar TV" žēlojas, ka viņa komandas biedrs Andreā Doviciozo gan šobrīd, gan visā karjeras laikā centies viņu psiholoģiski graut.

Iepriekš Lorenso "Yamaha" komandā bija izveidojušās sarežģītas attiecības ar Valentino Rosi, bet šobrīd kaut kas līdzīgs vērojams arī viņam braucot "Ducati" sastāvā.

Doviciozo šonedēļ kādā intervijā "pakratīja ar pirkstu" savai komandai, ka tā kavējas pagarināt ar viņu līgumu uz nākamo gadu, tāpat reizē paužot nostāju, ka Lorenso visticamāk aizies no "Ducati" pēc šīs sezonas beigām.

Lorenso to uztvēris kā kārtējos centienus viņu graut iekšēji un intervijā "Movistar TV" ar sarkasmu atzīst: "Dovi ir ļoti inteliģents, ne tā? Viņš vispār zina visu. Dovi vienmēr, vismaz manas karjeras laikā, centies mani morāli iedragāt. Un viņš to turpina darīt arī tagad, būdams mans komandas biedrs, kas nav nekas jauns. Ja pavēro viņu, viņš vienmēr to mēģina. Tās ir attiecības, ko viņš ar mani izveidojis ar preses starpniecību, bet lai jau tā ir."

Šonedēļ "Ducati" komandas vadītājs Davide Tardoci izteicās, ka ir visai drošs par līguma pagarināšanu ar Doviciozo uz 2019. gada "MotoGP" sezonu, kamēr ar Lorenso pārrunas vēl pat nav sāktas.

Izmantotie resursi:
Autosport

     [+] [-]

, 2018-04-07 18:31, pirms 6 gadiem
Modele bļin. Rosis slikts bija,kautgan pats karu uzsāka,tagad Dovis sliktais. Kopš pārtrauca čupa čupsus sūkāt Lorenso , baigi daudz negatīva uzkrājis 😄