Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonasu nākamajos posmos komandā aizvietos beļģis Van Horebīks

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonasu nākamajos posmos komandā aizvietos beļģis Van Horebīks
Džeremijs van Horebīks. Foto: mxgp.com

Rokas savainojumu guvušo motosportistu Paulu Jonasu nākamajos pasaules motokrosa čempionāta posms "Standing Construct Honda" komandas sastāvā aizvietos pieredzējušais beļģu braucējs Džeremijs van Horebīks.

Pēc pagājušā gada Nāciju motokrosa Van Horebīks noslēdza profesionālo karjeru, taču kopš tā laika turpinājis regulāri trenēties un uzturējis sevi labā fiziskajā formā. Līdz ar to viņš piekrita komandas piedāvājumam aizstāt Jonasu, kamēr latviešu sportists atveseļosies no gūtās rokas traumas. Van Horebīks startēs jau nākamajās sacīkstēs Vācijā.

"Priecājamies, ka Džeremijs būs kopā ar mums, kamēr Pauls atgūs formu un būs gatavs atgriezties," sacīja "Standing Construct Honda" vienības īpašnieks Tims Matiss. "Lai gan viņš nav startējis kopš pagājušā gada Nāciju motokrosa, esmu pārliecināts, ka Džeremijs joprojām var braukt šajā līmenī, un mēs zinām, ka viņš atdos sevi visu. Vēlam Paulam ātru atveseļošanos un esam pateicīgi par Džeremija ierašanos uz maiņu."

Van Horebīks savā karjerā trīs reizes pasaules čempionātu noslēdzis vadošajā pieciniekā - vienreiz MX2 klasē un divas reizes MXGP kategorijā. Augstākais sasniegums sportistam ir izcīnītā otrā vieta MXGP kopvērtējumā 2014. gada sezonā. Togad viņš 12 reizes kāpa uz pjedestāla un uzvarēja viena posma summā.