Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2954, Did:0, useCase: 3

Latvijai ar Paulu Jonasu un brāļiem Reišuļiem 13. vieta Nāciju kausa kvalifikācijā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Latvijai ar Paulu Jonasu un brāļiem Reišuļiem 13. vieta Nāciju kausa kvalifikācijā
Pauls Jonass. Foto: Full Spectrum Media

Šodien tika aizvadīta Nāciju kausa kvalifikācijas braucieni. Individuāli augstvērtīgāko rezultātu sasniedza Pauls Jonass, kam savā braucienā devītā vieta, bet kopvērtējumā Latvija ieņēma 13. pozīciju.

Latviju Nāciju kausā motokrosā pēc vairāku gadu pauzes pārstāv Pauls Jonass, bet bez viņa sastāvā ir arī brāļi Jānis Mārtiņš un Kārlis Alberts Reišuļi.

Šodien tika aizvadīti kvalifikācijas braucieni. ''Open'' klasē Kārlis Alberts Reišulis finišēja 16. vietā, no uzvarētāja Maksīma Reno atpaliekot par minūti un 35 sekundēm. Viņa brālis, Jānis Mārtiņš Reišulis, MX2 klasē kvalifikācijā ierindojās vienu vietu augstāk - 15. pozīcijā. Viņš no uzvarētāja atpalika par vienu minūti un 26 sekundēm.

Labāko rezultātu uzrādīja Pauls Jonass, kurš MXGP klasē ieņēma devīto vietu. Šajā braucienā par uzvarētāju kļuva MXGP klases šīs sezonas čempions Horhe Prado, no kura Jonass atpalika par 46 sekundēm. Kopumā tas deva 13. vietu starp 37 nācijām, kas piedalījās kvalifikācijā.

Kvalifikācijā labākie izrādījās Francijas sportisti, kas aiz sevis atstāja Spāniju. Tālāk sekoja Austrālija, Vācija un Šveice.

Izmantotie resursi:
https://www.mxgp.com/news/team-fran...