Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Argentīnas MXGP posmā abās klasēs startēs pa 36 braucējiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Argentīnas MXGP posmā abās klasēs startēs pa 36 braucējiem
Jorhe Prado. Foto: KTM Racing

Pasaules motokrosa čempionāta organizatori īsi pirms jaunās sezonas sākuma publiskojuši atjauninātu Argentīnas posma dalībnieku sarakstu. Abās klasēs startēs pa 36 sportistiem.

No konkurences viedokļa šī sezona solās būt īpaši aizraujoša. Pēc traumas trasē atgriežas Džefrijs Herlingss, bet cīņā par uzvarām būs arī tādi sportisti kā pērnās sezonas čempions Horhe Prado, Tims Gajsers, Romēns Fevrs, Maksims Reno. Jācer arī uz Paula Jonasa spējām iesaistīties cīņā par vadošajām pozīcijām. Iepriekš savā karjerā viņš pierādījis, ka uz to ir spējīgs, diemžēl bieži pretī stājušās traumas.

MX2 klasē titulu aizstāvēt dodas Andrea Adamo, taču uzdevums viņam būs ļoti sarežģīts. Jaunie talanti ar katru sezonu progresē arvien vairāk. Šosezon konkurenci solās sastādīt tādi braucēji kā Simons Langenfelders, Lukass Kūnens, Kajs de Volfs un citi. Diemžēl traumas dēļ pirmo posmu nāksies izlaist Liamam Everstam, kurš arī tika pieskaitīts kandidātiem uz pasaules čempiona titulu. Noteikti aizraujoši būs vērot, ko spēs parādīt tie, kas šogad pārnākuši uz MX2 no Eiropas čempionāta.

Pasaules čempionāta pirmais posms tiks aizvadīts nedēļas nogalē Vilja la Angostura trasē, Argentīnā. Sestdien, 9. martā risināsies kvalifikācijas sacīkstes, bet svētdien, 10. martā, divi finālbraucieni katrā klasē.

Nedēļas nogales programma: https://docs2.mxgp.com/docs/2024_YP...

     [+] [-]

, 2024-03-06 11:56, pirms 4 mēnešiem
Parasti Argentinā max 25 braucēji bijuši.