Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonasa komandas biedrs pēc traumas atgriežas uz motocikla

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonasa komandas biedrs pēc traumas atgriežas uz motocikla
Alberto Forato. Foto: Standing Construct Honda

Traumas guvušais "Standing Construct Honda" komandas braucējs Alberto Forato, turpinot atlabt no savainojuma, atsācis treniņus uz motocikla.

Itālis savainojumos iedzīvojās vēl pirms sezonas sākuma, laužot astoņas ribas un sadragājot plaušu. Sportistam tika veikta operācija, Forato pat ieradās uz pirmo posmu Argentīnā, mēģināja braukt, taču secināja, ka tas nav iespējams.

Tagad viņš ir atgriezies uz motocikla un atsācis treniņus trasē.

"Super diena, pirmo reizi atpakaļ uz motocikla," komentē Forato. "Nav daudz, ko sacīt. Esmu ļoti priecīgs par to un jāturpina atgūt formu."

Šobrīd vēl nav zināms, kad Forato varētu atgriezties pasaules motokrosa čempionātā.

"Albijs smagi strādā, lai atkal būtu vesels un formā," stāsta komandas vadītājs Tims Matiss. "Izvērtējam situāciju dienu no dienas. Tiklīdz uzskatīsim, ka to var, viņš būs atpakaļ uz starta. Protams, jābūt reālistiem. Alberto būs vajadzīgs laiks. Bet, ņemot vērā to, ko redzēju ziemā un, cik smagi viņš strādā, sezonas beigās viņš cīnīsies pirmajā desmitniekā."

Otrs "Standing Construct Honda" sportists Pauls Jonass guva smagu rokas traumu iepriekšējā MXGP posmā Vācijā, līdz ar to pašlaik komanda palikusi bez abiem braucējiem.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com – Get the jump on Motocross...